Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. -ik babájukat váró anyukák/...

3. -ik babájukat váró anyukák/kismamik! Nektek is hamarabb kezdett nőni a pocitok?

Figyelt kérdés

Én a 10-ik hétben járok,de már kismamanacit kell vegyek.

Látható már a terhességem:)

Ti hogy vagytok ezzel?

2010. ápr. 15. 08:11
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Hát akkor kb:másfél hónappal szülsz korábban mint én...

Nem mondod,hogy még mindíg van hányingered,meg a többi?Nekem is van,de reméltem,hogy a 12-ik hétre elmúlik.

A lányokkal azt vettem csak észre ,hogy nő a pocim,de ez a baba más:)Megéri,mert tudom,hogy mindent megteszek az őés az én egészségem érdekében,és tudom,hogy egészséges lesz:)---erre vágyom most a legjobban!!!

Igen,tudom,milyen érzés mikr megmozdul a pici odabenn,de azt hittem a hogy minden újjabb terheségnél újjabb érzések...

Kicsit írigyellek,hogy már tudni fogod a babád nemét:)

Mit szeretnél amúgy?És milyen neveken gondolkodtok?

Nálatok is papás szülés lesz ugye?

Én szeretek kismami lenni,de már nagyon várom azt a pillanatot mikor megláthatom,megölelhetem,és nyomhatunk neki egy piszókát a csöpp arcácskájára:)

Én is sűrűbben járok pisilni,de ez nálam nem vészes,főleg inkább,hogy émelygek,meg fáradtnak érzem magam nagyon.

Ma örültem hogy megfőztem egy kis frankfurti levest,meg rakott kelkáposztát.Ez ettem volna,de mikor ész lett,nem kívántam....tiszta zizi vagyok.:)Majd kéaőbb..

Szerencsére most itt sem esik,úgyhogy ma sétálva megyek a lányomért a suliba.Annyi kell...

Puszi

És írd ám meg milyen nemű lesz a babód!

2010. ápr. 16. 14:48
 12/24 anonim ***** válasza:

Szió!

Hát megmondom neked őszintén én fiú párti vagyok:)

A nagy lányom 10 éves ő már igazi kis tini csaj akinek mindenről hangos véleménye van és saját kis világa:)

A fiam 4 éves múlt ő bújós,anyás típus olyan mintha még mindig baba lenne:)De már vele sem lehet babázni,ha adok neki puszit azt mondja,jaj anyu ez olyan dedós:)

A lányomat meg 4 méterről kell kísérni a suliba mert ugye ciki ha anya megy vele:)

Hát nőnek a gyerekek.Ezért is kell még egy baba,mert hiányzik a babázás.Azért gondolkodom ám,mi lesz 3 gyerekkel....nehéz lesz?Könnyű?hamar belerázódunk?Kicsit félek.

Szóval én kisfiút szeretnék,de ha kislány őt is imádni fogjuk:)

Ha fiú lesz akkor Marci ha lány lesz akkor Maja.

Feltétlen megírom a nemét és persze az aktuális méreteit is:)

Bizony hányingerem van minden áldott reggel...:S

Szedem az Elevitet és a MagneB6-ot.

Én enni tudok attól nincs hányingerem.Nagyon sósan eszek mindent:S vajon ez lányt vagy fiút jelent? :)

Én ma gombás-sajtos pennét csináltam,meg francia hagymalevest pirított zsemlekockával.(na jó kenyérkockákkal) :)

Hétvégén krumplis tészta lesz vasárnap meg pörkölt.

Mind sós:) :) :)

Te már vásároltál valamit a babának?Mert én még semmit!

Jaj valamit ajánlanék ha megteheted anyagilag,bár nem sok csak 9000 ft.Magzati szívhang hallgató!Én 12 hetesen vettem és egyből megtaláltam a kis manó szívverését.Azóta minden nap hallgatjuk,és megnyugtat,hogy minden oké odabent.Csak ajánlani tudom.Ha érdekel,írok privit vagy msn,vagy mail és megírom hol tudsz rendelni másnapra viszik futárral.Megtanítalak használni is ha nem vagy biztos a dolgodban:)

Láttad mennyibe kerülnek a babakocsik????Ez iszonyat!

Meg a többi babacucc....

Na megyek iszok egy enyhe kávét,utána jövök:)

Puszi!

2010. ápr. 16. 15:33
 13/24 A kérdező kommentje:

A sós étel=KISFUÚÚÚÚÚ!!!!:)

Hú,Nálad már lehet sejteni...

Tök szép név a Marci!

Igen,érdekel a készülék amit írtál,én is szívesen használnám!

9000ft nézd elmegy hülyeségre is!:(Legalábbis nálunk....

Rád írok,mert Te nem tudsz,és lécci írd már meg,mert már rendelném is meg!

Mit lehettudni róla?Hason keresztül kell hallgatózni?

Nem bonyolult?

De jó,hogy ezt megírtad!:)KÖSZIIIIII!!!

Én 20-án megyek belgyógyra--itt kötelező ilyenkor.Remélem minden ok lesz.

Én nem bírom a kv-t,a pocimanó lerakatta velem!:)SŐT!A cigit is,mert már egy hónapja nem szívom---szerencsére könnyen letettem,mert hánytam tőle!

De most meg majd elalszok,megyek csicsikálni:)Bújok apa mellé:)

Puszi

2010. ápr. 16. 21:14
 14/24 A kérdező kommentje:

Bocsi,de tegnap nagyon álmos voltam,így nem mindenre válaszoltam.

Babakocsi?

Jaaa!Én kinézte egyet,de nem végleges,nem akarok nagyon drágát,mert mi szinte mindenhová autóval megyünk,így hamar kinövi a kicsi.Meg mivel költözni fogunk a nyáron egy olyan helyre ahol szinte senki sem lakik(kb:100fő),így nem akarok sok pénzt kidobni rá.

Kell vennünk MINDENT!!!

Semmi nincs:(Se kocsi,se kisruhásszekrény,semmi ruci,ágy,pekenkázó,húúúú lehetne sorolni!!!

Mi már most tesszük félre a pénzt a kicsinek,de még semmit nemakarok venni--lehet babonából,de azért sem,mert nemtudom milyen nemű lesz.

Most városban lakunk,de nem bírom ezt a sok hajléktalant,kéregetőt,szmogot,stb....van kocsi,és azt az 5 km-t meg tudjuk tenni minden nap:)Már nagyon várom.

Most építkezünk is amúgy,meg minen van.

Belegondoltam,pont a belemegyek a nagy melegbe,építkezünk,pakolunk,húúúúú!!!

De egyszer kész lesz,nem?

Na most megyek,kicsitlephenek---úgy másfél órát:)))

Puszi

2010. ápr. 17. 14:09
 15/24 anonim ***** válasza:

Na helló!

Szóval szerinted kisfiú? De jó lenne..:))

Én imádok kávézni,nem undorodtam meg tőle,sőt megsúgom azért egy-két-három szál cigit is elszívok...:DÉn nem tudtam leszokni,de a másik két gyerkőccel is cigiztem,persze nem dobozszámra.Ez van.

Na szóval a magzati szívhang hallgató egy doppler elven működő kis UH gép,ami elfér a tenyeredben,van hozzá fülhallgató és 2 db pici cd amire aár fel is veheted a babád szívverését vagy akár a sajátodat,amit megszületése után lejátszhatsz a babónak megnyugtatásképp.Adnak hozzá egy kis tubus ingyen zselét is,ami hamar elfogy én Johnson babaolajat kenek a pocimra,azzal is tökéletes.

A telefonszámok:

Angel Sounds magzati szívhanghallgató:06705973521

06202557750

Ugye Te Békés megyei vagy,nem tudom melyik számon vannak azok,akik hozzád közelebb esnek.De másnap délutánra ott van nálad a cucc és a futárnak kell fizetni:)

Amire figyelj:mivel még pici a baba,egészen lent a hasad alján a szeméremdomb felett közvetlenül kell a hallgató fejet húzogatnod,meg fogod találni csak türelem.Olyan lesz,mintha lovak trappolnának,és nem lehet összetéveszteni a te szívveréseddel,mert legalább kétszer olyan gyors.Hidd el megtalálod:)Aztán ahogy telnek a hetek,egyre könnyebb lesz:)

Képzeld,mi is költözünk nyáron:))Mint ti.

És képzeld,nekem sincs semmim eltéve,semmi nem maradt a gyerekek után.Mindent meg kell vennem!

Ráadásul mi augusztusban költözünk,akkor 34-36 hetes leszek.Gondolhatod...

Na most mennem kell,írj ám:)

Puszi!

B.

2010. ápr. 18. 10:19
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy megírtad,mindenképpen holnap felhívom őket,mert gondolo ma vasárnap nem illik őket ezzel zavarni...

Amúgy nagyon kíváncsi vagyok rá!Mennyiben lehet más ,mint egy uh-s hallgatás?:)

Itt szépen süt a nap,de sok kedvem nincs semmihez.Mi még nem is ebédeltünk:(Még fő az ebéd.Nem nagy kaja,csak borsóleves,rántott hekk,tartármártással,de megsúgom,hogy sütök délután fagyiszeletet:)))

Majd küldök Neked belőle!

Az,szerintem nem baj,ha csak pár szál cigit szívsz el egy nap,az lenne baj,ha dobozszámra nyomatnád!Én szerencsér könnyn leszoktam róla,bár néha most is hinyzik,de ha rágyújtanék irány rókázni...

A kávétólmeg képzeld leesik a vérnyomásom:)Másnak fel,nekem le!

Így cappucinozok.

Hová fogtok költözni?Városba?

Én nem szeetek itt,alig várom már a fris levegős házikónkat--de még nincs kész:(

Na ,megírni milyen nemű lesz a babád,mert nagyon kíváncsi vagyok!

Amúgy kívánós vagy?

Holnap leszek 10 hetes,és képzeld:Tisztea ideg vagyok,mert úgy vettem észra kissebb lett a pocim!EZ MIÉRT VAN???

Lehet felfújódva voltam?Szépen látszik most is meg minden,de kissebbnek érzem....

Alg várom,hogy menyjek már uh-ra!!!

Puszi

H.

2010. ápr. 18. 12:44
 17/24 anonim ***** válasza:

Helló!

Nem fogod elhinni:tegnap rámtelefonáltak a 4D babamoziból,hogy a doki aki csinálja,éppen beteg úgyhogy elnézést de halasztani kéne a dolgot:(Jó oké rendben,akkor majd késöbbi időpontban megyek,de nem beszéltem meg velük semmit.Úgyhogy marad a sima 2D UH a 18 héten,kicsit türelmetlen vagyok de kivárom és remélem ott megmutatja magát.Szóval még várnod kell,mire választ adok neked:) :) :)

Igen kívánós vagyok,de tudod csak a sósat:)

Viszont ezt a fagyi receptet elküldhetnéd,ha nem is én de a gyerekek biztos imádnák.Én szívesen megcsinálom,meg is kóstolom,de nem rajongok az édesért.Most épp sajtos masnit ZABÁLOK,mert szó szerint zabálom:) amit most vettem,még meleg volt a cukiban ahogy elhoztam:)

Nálam ma sült oldalas lesz az ebéd,krumplipürével.Legalább lesz jó sok sült zsír,kenyérre:))

Mi városban lakunk és itt városon belül költözünk egy lakóparki lakásba ami két szintes lakás.Sajnos tényleg szinte szülés elött költözünk mert még nincsenek kész a papírok:(Érdekes lesz hallod a forróságban,nagy pocakkal,gyerekekkel húú nem is gondolok bele.

Na megrendelted a szívhang hallgatót? Hidd el,sokkal jobb mint a gondozói UH,hiszen te magadnak csinálod és addíg hallgatod ameddig csak akarod:) Egyáltalán semmilyen káros hatása nincs hiszen nem RTG,nyugodtan lehet használni.Én naponta hallgatózom:)

Aztán ha majd nem kell már,kiteszem hírdetésbe a terhesgondozóban.

Ne idegeskedj a hasad miatt:)A puffadás kezd elmúlni,így láthatod kisebbnek a pocidat de ne aggódj aki benne lakik szépen növöget és elöbb útóbb már csak az ő kis teste tölti ki a méhedet+lepény+víz.

Én ezt reggel figyelem meg akkor kisebb a pocim estére viszont mint egy 7-8 hónapos terhesé.

Basszus nincs bekapcsolva az email címem,így privit se te se én nem tudunk írni.De én tudok neked!Látom már,neked van mail kiírva.

De nekem az sem gond ha itt írunk továbbra is:))

Na majd mesélj,várom:)

Pusza,B.

2010. ápr. 20. 08:30
 18/24 A kérdező kommentje:

Hali!

Gondolom nem erre számoltál,hogy most nem tudod megnézni a picikét!:(Ilyen is létezik ezek szerint....Én a helyedbe tuti kilennék!:(Főle,mert már én is nagyon szeetném tudni milyen nemű lesz!

De ha megtudod a 18-ik heteden,mindenképpen írd meg!(én tudom,hogy igazi pasik lesznek/vannak a pocinkban:):):)

A sós ételek kívánása,fiús jelenet:)Én eszek ezt is azt is,én csak reménykedek....

Húúú,ne mondd,az oldalast!Odavagyunk érte!Holnap csinálok is!:)

Még nem rendeltem meg a szívhallgatót,mert sajna a héten nappal Romcsiba vagyunk,és sajna nem lesz ki átvegye:(

De megrendelem mindenképpen!

Jajajjj,nagy pocakkal költözni.....húúúúú hallod.

Mi meg építkezünk,és ugye a nyár,meleg ,nagy pocak,főzni az embereknek,de sok lesz a meló!De az eredmény a lényeg!

Már kiterveltem a kertet,meg a konyhámat:)))

Amúgy a pocim csak reggel kissebb,nappal már szűk a gatyó,este meg lufi:)

De ez gondolom a 3-ik gyereknél természetes!

Ti akartátok ezt a babát,terveztétek?

Mi igen,akartuk.Tudod én elváltam 7 éve,6 éve ismerem a mostani páromat,és 5 éve élünk eggyütt:)Fél évig próbálkoztunk és szerencsére összejött:)Páromna nincs gyereke,de eldöntöttük,hogy ez az egy közös elég lesz.Ma világba nagyon sok pénz kell sok gyerekhez!

Nagycsaládosok leszünk:)

A párom most 31-én töltötte be a 34-et,és októberbe leszek 33.

Lányaim:13,és 8 évesek.

Ti hány évesek vagytok?

Gyerekek könnyen elfogadták,hogy lesz tesójuk?

Itt igen,sőt!Még a pocimat is szokták símogatni:)Persze fiúpártiak...

Nekem mindegy,hogy itt írogatunk,vagy priviben,ahogy gondolod...:)De azt jó,hogy tudd,örülök neked!

Ja!Ma klassz lett a belgyógyászati eredményem.

120/70/78 szívműködés is ok:)Nem kell ismételni:)

Puszi

H.

2010. ápr. 20. 13:06
 19/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy ma?Nekem iszonyatosan fáj a fejem:(((

Na szóval:a két gyerkőc nem a mostani páromtól van.De mivel évek óta együtt vagyunk,szereti a gyerekek,ő is nagyon szereti a gyerekeimet,ezért összeházasodtunk és nem sokra rá már teherbe is estem.Férjemnek nincs gyereke úgyhogy gondolhatod mennyire örül most:)

Párom 39 éves én 31 vagyok.

Nagylányom 10 kicsi fiam 4 éves.

Te szoktál görcsölni?Mert én igen elég sűrűn,de van egy myomám a méhemben állítólag ez okozza.Csak a baba fejlődjön rendesen:)

Az első kettővel is veszélyeztetett voltam most is az vagyok,így feküdnöm kellene sokat,pihenni na de hogyan pihenj család mellett?Bár szegény férjem szinte mindent átvállalt én úgymond csak a gyerekekkel foglalkozom.

Én ugye pesten szülök majd ahol a másik kettőt is szültem,szóval meg van beszélve,hogy közel terminushoz befektetnek.Aztán anyu pesti közel lakik a kórházhoz,így oda fognak utánam jönni apáék a gyerekekkel.Egy hét hiányzás a nagy lánynak remélem nem lesz gond.

Mit csináltál ma?Én olyan türelmetlen vagyok pedíg még a terhesség fele sem telt el.Már annyira szeretnék babázni:)))Mint a régi sorkatonák,számolom vissza a centiket:)))

Szédülni nem szoktál?Mert ez is szokott lenni:(meg elönt a meleg aztán ráz a hideg.

Valahogy úgy érzem,hogy ez a harmadik terhességem tényleg terhesség.Az első kettővel hipp-hopp elrepült a 9 hónap szültem és ennyi.Most sok problémám van nem tudom mi változhatott meg,talán öreg lettem? :D

Egyébként tervezett baba,persze.

Én ma pizzát sütök vacsira kakaó mellé.Nem szeretek minden nap főzni és néha fáradt is vagyok.Hétvégén van inkább főzés.

Te hol laksz pontosan?

Mi Tatán.

Nagyon szeretem ezt a kis várost:))

Félsz a szüléstől?Azt mondják hamarabb jön a harmadik baba és nem fáj annyira a vajúdás.

Hol fogsz szülni?Van fogadott orvosod?Szülésznő?Gátvédelem? Én megpróbálom:)

Na megyek,ha van kedved írj,puszi:B.

2010. ápr. 21. 13:28
 20/24 A kérdező kommentje:

Szia Kismami:)

Húú,annyit kérdeztél,mire is válaszoljak tök fáradtan...

Ma Balatonlellén voltunk,és iszonyat hosszú volt az út:(De hát menni kellett....

Hogy vagyok ma?Fáradtan,de már nincs hányinferem,legalábbis nem annyiszor:)Égnek a szemeim a fáradtságtól:(Hasam is érzi a mai napot:(Aludnék,de ahogy elolvastalak,gondolom,oké,Csajszikám,akkor is válaszolok Neked:)

Mintha én írtam volna:Én is elváltam az előző házasságomból van 2 gyerek,páromnak még nincs szóval gondolhatod mennyire odavan:)Nekünk tervezett baba volt de nem azonnal skerült:(

Nagyon remélem,hogy nagyon hamar nem lesz tehre a terhességed,és TE LESZEL A LEGBOLDOGABB,de én is így vagyok vele mint Te,mert az első kettővel csak azt vettem észre,hogy nő a pocim,semmi mellékhatás!

Lehet ,hogy a 3-ik terhesség mindenkinél megreröltetőbb--nem tudom,nm voltam még 3-szor ebben a cipőben,csak most:)

Hallod!Dok mindenben hasonlítunk mert,én is veszélyeztett vagok--félig eddig,mert alacsony a vérnyomásom,és sokszor magas a pulzusom:(--ezért nekem is sokat kell pihizni.

A főzéssel úgy vagyok mint Te!Főleg hétvégén főzök,napközben máshogy oldjuk meg,de ha van energiám,megfőzk,de sokszor apa is segít ebben:)

Én Battonyán lakom,Aradtól 25km-re(magyar-román határátkelő).Innen költözünk el,mert én itt nem szeetek lakni,útálom az összes szomszédomat--mindegyik írigy!:(

Egy majorba költözünk,amit már most imádunk!!!!!!Csak még építkezni kell.

Nem,nem félek a szüléstől.Most ez lesz az első apás szülésem,nemtudom milyen az apás szülés,de a párom bent lesz velem végig:)Nálatok apás szülés lesz???????

Még nem fogadtam dokit,de majd az lesz akihez most járok vizsgálatokra,uh-ra,mert nagyon rendi:)Szülésznőt nem ismerek,ezt még nem tárgaltuk meg.Rendes,hagyományos szülést tervezek.

Pihizz sokat,és örülök,hogy visszatérő vagy Nekem:)

Puszi

2010. ápr. 21. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!