2. babájukat várók, a 2. szülés hamarabb lezajlott, mint az első?
Aki csak várja a 2. babáját, az honnan tudja, milyen volt a második szülés?
Nekem már van kettő gyerekem, s a második sokkal gyorsabb volt. 3 héttel a kiírt időpont előtt, gyakorlatilag az 1. fájástól számított 1 óra múlva (ebből 10 perc volt a szülés) jött a baba. Így "koraszülötten" volt 3,4 kg.
Hamarabb nőtt a hasam, de nem lett nagyobb. Mindkét gyerekkel híztam 25 kilót :-)))
De hamar lement...
Nincs még babám de barátnőimtől tudok egyet s mást:)=reméem nem baj,hogy csak így mondom)
Egyik barátnőm annyi idős mint én, 3900-al született mindössze 45p alatt míg az öccse már 4500-al de fél óra alatt.
Másik barátnőm,ő nemrégiben születe 2.babáját,nos nála az elsőnél császározni kellett mert a zsinór rátekeredett a baba nyakára és már a szül.csatornában volt,az a baba 3300al született míg a 2. természetes úton 2900-el.Bár igaz,hogy a másodikat szinte meg sem érezte,feküdt a szobán és ismerős volt a csecsemős,ő ment be hozzá mert a szülésznő le sem tojta,kérdzete h van,ő mondta h jól csak hát kicsit feszít, a nő megnézte hát már félig kint volt a baba feje.Nemtudom,h nem vette észre,vicces lehetett,de egészséges baba lett mindkettő:D
Könnyű és szép szülést:)
-az első 12 óra alatt, 3900g,55cm
-második 5-6óra alatt, 3980g, 57cm
a harmadikat kíváncsian várom,azt mondják, hogy vagy olyan, mint egy első szülés, vagy sokkal könnyebb az előzőeknél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!