Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2. babájukat várók, a 2....

2. babájukat várók, a 2. szülés hamarabb lezajlott, mint az első?

Figyelt kérdés
Szeretnénk 2.bébit, ezért vagyok rá kíváncsi. Kisfiamnál mindennel együtt 8 óra hossza volt a szülés, ebből az utolsó 3 óra hossza volt vészes. Természetes úton szültem, 4130 g-mos babát, akinek kb. ekkora volt az első, a 2. mennyivel született?
2009. ápr. 21. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Aki csak várja a 2. babáját, az honnan tudja, milyen volt a második szülés?

Nekem már van kettő gyerekem, s a második sokkal gyorsabb volt. 3 héttel a kiírt időpont előtt, gyakorlatilag az 1. fájástól számított 1 óra múlva (ebből 10 perc volt a szülés) jött a baba. Így "koraszülötten" volt 3,4 kg.

2009. ápr. 21. 10:28
 2/9 A kérdező kommentje:
ja, bocsi, nem jó volt a megfogalmazásom!!!!!!!!!!!!!!2 vagy több ygerekes anyukákra cserélmén ki a 2. babájukat várók kifejezést!!!!!!!!!!!!
2009. ápr. 21. 10:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
IGEN! -szia, nekem gyorsabban jött, bár azt hozzá tenném, sokan mondják, hogy mert többet mozogtam a terhesség alatt, hát nem tudom, de a statisztika szerint is, az első 12-18 óra, a második már kb a fele, a harmadik meg 1-3 óra.jólenne, nekem is a harmadiknál nem sokat szenvedni...na minden jót!
2009. ápr. 21. 10:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! És a második babátok ha nagyobb lett a has is nagyobb volt?Vagy esetleg többet hiztatok ami csak hasra ment?
2009. ápr. 21. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hamarabb nőtt a hasam, de nem lett nagyobb. Mindkét gyerekkel híztam 25 kilót :-)))

De hamar lement...

2009. ápr. 21. 12:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs még babám de barátnőimtől tudok egyet s mást:)=reméem nem baj,hogy csak így mondom)

Egyik barátnőm annyi idős mint én, 3900-al született mindössze 45p alatt míg az öccse már 4500-al de fél óra alatt.

Másik barátnőm,ő nemrégiben születe 2.babáját,nos nála az elsőnél császározni kellett mert a zsinór rátekeredett a baba nyakára és már a szül.csatornában volt,az a baba 3300al született míg a 2. természetes úton 2900-el.Bár igaz,hogy a másodikat szinte meg sem érezte,feküdt a szobán és ismerős volt a csecsemős,ő ment be hozzá mert a szülésznő le sem tojta,kérdzete h van,ő mondta h jól csak hát kicsit feszít, a nő megnézte hát már félig kint volt a baba feje.Nemtudom,h nem vette észre,vicces lehetett,de egészséges baba lett mindkettő:D

Könnyű és szép szülést:)

2009. ápr. 21. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első 4 óra volt,mindennel együtt,természetes úton,EDA-val,a baba 40+5 hétre született,3400 grammal.A 2.babámat bő 2 óra alatt szültem,term.úton,gátmetszés és fájdalomcsillapítás nélkül,37+3 hétre,ő 3090 gramm volt.
2009. ápr. 21. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Három szülésem közül a második volt a legjobb és legszebb, legrövidebb. A harmadik volt a legnehezebb.
2009. ápr. 21. 13:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

-az első 12 óra alatt, 3900g,55cm

-második 5-6óra alatt, 3980g, 57cm

a harmadikat kíváncsian várom,azt mondják, hogy vagy olyan, mint egy első szülés, vagy sokkal könnyebb az előzőeknél...

2009. ápr. 22. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!