Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. -ik babájukat váró anyukák/...

3. -ik babájukat váró anyukák/kismamik! Nektek is hamarabb kezdett nőni a pocitok?

Figyelt kérdés

Én a 10-ik hétben járok,de már kismamanacit kell vegyek.

Látható már a terhességem:)

Ti hogy vagytok ezzel?

2010. ápr. 15. 08:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szia Szivi! :D

Hát ahogy olvaslak tényleg sokban hasonlítunk,lehet nemhiába írogatunk ám egymásnak,tudod nincsenek véletlenek:)

Igen nekem is nagyon várja a férjem a kis trónörököst,mivel neki első gyereke lesz.Nálunk is tervezett volt,és úgy,mint nálatok azért nem jött össze könnyen és hamar.Mindenféle taktikát és praktikát kipróbáltunk,Mastodynon,vitaminok,spermajavítók,pózok,teák,ovu mikroszkóp,hőmérő,diagramm,brrrrrr.Aztán decemberben azt mondtam:na elég volt,leszaRom az egészet majd jön a baba ha jönni akar.Totál lefoglatam magam mással,dolgoztam ezerrel még karácsony elött is,aztán karácsony,újév,és tessék:január közepén pozi lett a teszt:)Azóta táppénzen vagyok amit nagyon utálok vagyis unok mert én alapból nyüzsgök és jövök-megyek.Most meg ez a bezártság kikészít.De a babáért mindent:)

Nekem életem első terhessége vetéléssel végződött 1998-ban szó szerint elöntött a vér és 12 hetesen belepottyant a magzatom a wc-be.....még kiszedni se volt idő.....borzalmas volt,műszeresen kitisztítottak.Szóval ezért lett a második terhességem veszélyeztetett mert vetélés gyanús voltam.A fiammal is véreztem a terhesség 8 hetében akkor meg azért lettem veszélyeztetett.Most pedíg 12 hetesen véreztem picit,kórházban voltam 4 napot,de semmi baj nem lett,nem tudják honnan jött a vér,gyerek rendben volt.Szóval most meg ezért vagyok veszélyeztetett.

Pedíg ahol laktok szép hely,mégis muszáj költöznötök?

A szomszédaidat nem válogathatod meg sajnos.

A major teljesen eldugott? Na én meg ott diliznék be:)Én szeretem a zsivajt,embereket,oké vannak idióta szomszédaim de nem figyelek rájuk.

Kinéztem magamnak egy kismamaklubot,minden héten kedden van,el fogok járni rá,mert halálra unom magam itthon:)Bár,két szülés után mit mondhatnak újat nekem:)de kikapcsolódni jó lesz.

Nálunk is apás szülés lesz,sőt ahol én szülök ott nem csak apa lehet benn hanem két másik hozzátartozó is.Fiamat tulajdonképp négyen szültük meg annak idején:én,párom,anyukám,nővérem.

Most is így akarom,anyu és testvérem mindenképp ott legyenek:)

Ebben a kórházban a szülésznő vezeti le a szülést,orvost nem is lát a kismama csak ha baj adódna.Nekem sosem volt fogadott orvosom,felesleges pénzelni,mikor úgyis én szülöm meg a gyereket ő meg csak odajön,vagy épp csak akkor jön ha varrni kell.Erre nekem nincs 100.000 ft-om.Azt inkább a babára költöm.Annál fontosabb a szülésznő.

Képzeld:tegnap este jön haza a férjem és dugdos a háta mögött valamit.Kérdem mi az?Erre elővesz egy 56-os méretű body-t.Hát nem aranyos????Vett a babónak rucit:)))

Szóval látszik,hogy nagyon várja már:)))

A lányom persze hugit akar a fiam persze öcsit.Még jó,hogy nem kétpetéjű ikrek mi? :)))))

Én nem szoktam nagy hűhót csapni a kaja miatt van,hogy hideget eszünk,van,hogy meleget mikor mihez van kedvem.Ahogy írtam is.

Na megyek,kávéidő van:))))

Pusszancs,írjál!

B.

2010. ápr. 22. 14:54
 22/24 A kérdező kommentje:

Hali!

Ha tudnád milyen sokat írtam,aztán mire küldtem volna megszakadta net!!!!!!!!!!!!:(((((((

Most meg dolgom van,de nem felejtelek el!

Puszi

2010. ápr. 22. 18:52
 23/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Na hallod,ez a net....:D

Szegénykém,sebaj írj újra:))))))

2010. ápr. 23. 08:18
 24/24 A kérdező kommentje:

Bocsi,közbe nálunk baj történt:(azért nem írtam!

A heyzet az,hogy elkezdett fájni a pocim,ott ahol van a baba,és picit rózsaszín lett a folyásom,fejem iszonyatosan elkezdett fájni,szédültem,meg leesett a vérnyomásom,meg görcsöltem:(

Hirtelen mindent együttvéve nem volt isteni érzés:(

Apa bevitt az ügyeletre ehol küldtek felvételre a kórházba--szerencsére már motyóval mentünk.

Ott mindenféle vizsgálatokat csináltak,vért vettek,vizeletet vizsgáltak,uh-n megnézték a babát,hőt mérte,stb....

A helyzet az,hogy hirtelen leesett a vasam!Ez okozottt majdnem vetélést!:(2 napig görcsöltem nagyon,és hogy egyfolytába csk bőgtem!

Gondoltam is magamban:Pár nap,és betöltöm a 12-ik hetet,és tessék!!!!!!

Hála az égnek jó kezekben voltam,és minden rendeződött.:)

Vénásan kaptam vasat!

Baba szépen fejlődik,de tabi formában szednem kell tovább a vasat.

Ki hitte volna uge,hogy egy vitamin hiány,és tessék,meg lehet baj!?

Ma jöttem haza,apa 7-kor már jöt értem,csak a zárójelentésre kellett várni.

Most kellett volna menem uh-ra,de nem tudtam,így megyek a jövőhéten csütörtökön!Már nagyon várom--bár láttam,hogy minden rendben--sokat nőtt,és a monitoron lehetett látni,hogy kalimpál a kicsi kezeivel:)De miért könnyezek ezekben a szitukban?:)

Hétfőn 12 hetes leszek,vége lesz a legnehezebb első trimszternek!

Veled mizu?Gondoltam is Rád,hogy na!Biztosan azt hiszed,nem akarok írni!

Tudod már esetleg azóta,hogy van-e a lába közt valami?

Mocorog rendesen?

Mindent írj,mert kíváncsi vagyok!

Puszi

2010. ápr. 30. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!