Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik akik ittatok a...

Kismamik akik ittatok a málnalevél teát tapasztalatatok hasonlót? Vagy mástól van?

Figyelt kérdés
Ma kezdtem el inni 37hetes vagyok! Mióta megittam a babám hihetetlenül aktív! Nagyon sokat mozog ott lenn szinte a hüvelyemben érzem és még a hüvelyemben érzek nyilalásokat is és fáj a combtövemnél is! Vagy ez tök független végülis a tea csak a szülésnél segít nemde vagyis tisztító hatású meg összehúzodásra van? Vagy csak érezhi a frontot a baba?
2013. febr. 9. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:

mind benne van a pakliban

én aztán ittam a 36 héttől a végén már napi 2 litert hátha használ a tágulásban..aztán semmit úgy kellett indítani a szülést,pedig második gyerkőc volt,idézem a dokit:

olyan volt a méhszájam mint egy szűz kislányé.

na nem baj,ittam egy jót :)

3 éves és 2 hónapos gyerkőcök anyukája

2013. febr. 9. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs hozzá köze.

Szerintem annyiról van szó, hogy mivel már nagyon kicsi a hely a babónak, így már minden mozdulatát érzed, ezért is tud olyan kellemetlenül "beletaposni" a hüvelyedbe is..persze nem közvetlenül, de oda nyilallik a fájdalom.

Az utolsó pár hét nekem is így telt, a hidegfront pedig kifejezetten hatványozta a dolgokat...meg egyébként is, egyszer ilyen napjuk van egyszer olyan! :)

Könnyű szülést majd! :)

A málnalevél tea egyébként nálam se nagyon váltotta be a hozzáfűzött reményeket, engem is indítottak... :(

2013. febr. 9. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Öszzefüggés is lehet, de szerintem inkább ettől függetlenül aktív ma. A babák aktivitása minden napmás, ez nagyon sok tényezőtől függ.
2013. febr. 10. 08:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-) hát nem tudom lehet igazatok van és inkább csak a hó meg a front hatott ránk:-) boldog babavárást!
2013. febr. 10. 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező..én még csak 27+5 hetes vagyok,még is ugyan ezek a tüneteim vannak nekem is már kb egy hete,hogy fáj a combtövemnél,fáj a seggem felett a csont,és a hüvelyem is fáj néha,mintha izomláza lenne,és néha bele-bele hasít a fájdalom.És néha én is a hüvelyemben érzek lüktetést,mintha ott mozogna benne :) A hátam pedig már lassan 1 hónapja fáj,néha gyengébben,néha pedig iszonyat módon.

Biztos,hogy csak a front van ránk ilyen hatással,nálunk tegnapelőtt sütött a nap,tegnap óta meg esik a hó :/

És nekem ilyenkor nem aktív a kisfiam amikor front van,biztos,ő is érzékeny rá akárcsak én :(

2013. febr. 10. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
A tea nekem sem segitett abban,hogy nyiljon a mehszaj,es 40+6 naposan szultem,total zart megszajjal indult,de allitolag magat a szulest gyorsabba teszi,nekem elso baba,kb 2 ora volt. Szoval szerintem sem a teat erzed :)
2013. febr. 10. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!