Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik ti mit szedtek?...

Kismamik ti mit szedtek? Milyen vitaminokat?

Figyelt kérdés
És ehhez még mennyi gyümit és tejterméket fogyasztatok?
2013. febr. 13. 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

mindennap eszek gyümit, és alapból egész sok tejet iszom, 1-2 kakaó, meg egy tejeskávé. folsavat szedek még csak, meg egy multivitamint, terhes izét is kellene majd, de még friss kismama vagyok:))

egyébként nem tervezek drasztikusan változtatni a kajálási szokásaimon, persze, tartózkodok majd azoktól a bizonyos ételektől, de eleve sok gyümit eszek, kicsit több nyers zöldséget még beépítek valahova.

2013. febr. 13. 16:24
 2/12 anonim ***** válasza:
én 29 hetes vagyok,baba vitamint már nem szedek, magnéziumot, 2 naponta kalciumot, maltoferfolt abban van folsav is meg pluszban szedek tőzegáfonyát
2013. febr. 13. 16:38
 3/12 anonim ***** válasza:

Gravida+ magnesium

Napi 4-5 narancs, alma, vagy mandarin

2013. febr. 13. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:
ladeevit-et szedek most két honapig,plusszban c vitamint,folsavat.mindennap eszek gyümölcsöt-vafy gyümölcsturmixot készitek abba több gyümölcs fér egyszerre és könnyebben lemegy :D van hogy zöldségsalátát is mindennap vagy minden másodiknap eszek,a tej mindennapos.
2013. febr. 13. 17:29
 5/12 anonim ***** válasza:
jódot, gravidát hébe -hóba, 2Mg, vas kétnaponta. folsavat már külön nem, mert van a vasban és a gravidában is. gyümit meg nem minden nap eszem, hanem mikor rámjön, akkor 2-3 kg nari egyszerre pl.
2013. febr. 13. 17:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Én a pharmaton matruell terhesvitamint szedem és amellé iszom a palásfűteát és szedem a magneb6-ot!!!

szerintem nem kel tulzásba vinni!!!A terhesviteminba gyakorlatilag minden benne van!!

2013. febr. 13. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Gravidát és Ladeevitet szedek felváltva. Természetesen zöldséget, gyümölcsöt és tejtermékeket is fogyasztok. 15 hetes
2013. febr. 13. 17:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Femibion 400-at szedek, meg napi 500 mg C-vitamint, és Béres MgB6-ot. Gyümölcsöt-zöldséget majdnem minden nap eszem, általában gyümölcssaláta a reggelim. Amikor nagyon nem esik jól, akkor nem eszem. Tejterméket sokat fogyasztok, szerintem kb. fél liter tejet megiszom egy nap (kakaó, tejeskávé vagy csak magában), de eszem joghurtokat, kefírt, sajtot. Mostanában ezeket kívánom a leginkább.
2013. febr. 13. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Sok paradicsomot eszek, legutóbbi vozsgálaton meg is jegyezte a doktorúr, hogy: "gyönyörű, omega 3-4-el telt petezsák"; paradicsomon kivül nem sok zöldséget eszek, mert nagyon erős rosszulléteim vannak még :( Szedem az Elevitet, mellé 3mg-os folsav, kálcium tabletta, meg napi 3x250mg magnézium.. az utóbbi amugy is jó, de én főleg a rosszulléteim miatt szedek ennyit. Terhesség előtt, meg az első 6hétben ittam a palástfű teát is (volt 1missed ab-om); az segített erősíteni a méhet.. innám még tovább is, de a gondolatától is iszonyat hányinger fog el :S

7+5hkm

2013. febr. 13. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: sajtot én is rengeteget eszem :)
2013. febr. 13. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!