Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11-12 hetes kismamik! Hogy...

11-12 hetes kismamik! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Múlóban már a rosszullét?? Nő már a pocitok? Mikor kezditek meg megvenni a babakelengyét? :)

11+5hkm :)

2013. márc. 9. 16:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13 hetes vagyok, a rosszullét kicsit jobb, már több mindent meg tudok enni, de reggel még mindig hányással indul a napom. Második baba, úgyhogy kelengyét nem nagyon kell vennem, csak ha kisfiú lesz, pár fiús holmit,mert az első kislány.A pocakom akkora ,mint az elsővel félidőben !
2013. márc. 9. 16:53
 2/17 anonim ***** válasza:
Sajnos betegen, kisfiam rámragasztott valami influenzaféleséget. Pocit még nem látom nőni, remélem jól van, majd szerdán kiderül az uh.-on. Babakelengyéből kék már van itthon, ha rózsaszínt meg csak a 20. hét után után veszek majd, ha azt mondják az kell!:-) Te pocid nőtt már?Üdv.:11+6hkm.
2013. márc. 9. 16:57
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem látszik még a pocim, nekem is első baba lesz :) Mi is szerdán megyünk a 12hetes UH-ra :) Aznap veszünk is neki egy kis apróságot, többit majd még később, talán nyár elején :) Rosszulléteim már múlóban, de még van azért igy is bőven sajnos :/ Gratulálok nektek ! Jó babavárást :)
2013. márc. 9. 17:00
 4/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem voltam rosszúl, s most sem vagyok! Egyedül a mellem az, amit érzek, s nagyobb is lett. De köszönhetem a +4kg-nek:))

Kérdező! Én pénteken leszek 12.hetes, mikorra vagy kiírva? Én szeptember 29. És hol fog a babóca világra jönni??

Az én pocakomon egyertelműen látszik, 2 napja egy fiatal srác egy váróteremben gratulált. Tehát nem csak én s a családom látja. Majd csinálok róla képet:-)

2013. márc. 9. 18:13
 5/17 A kérdező kommentje:

Ma reggel vettem pont észre, hogy a köldököm alatt már kezd kis "pukli" lenni :))

Én Szeptember 24-re lettem kiírva :) Debreceni vagyok, itt fog világra jönni a baba is :) és Neked ??

2013. márc. 10. 15:56
 6/17 anonim ***** válasza:
Minden rendben volt az uh.-on? Mekkora a pici? Nekünk crl:58.8, tarkóredő 1.90, és 164-et ver a szívecskéje percenként! :-)
2013. márc. 16. 19:55
 7/17 A kérdező kommentje:

Szia :) Igen, minden rendben volt :)

Ctl: 58mm;

BPD (fej szélesség) : 20mm;

NT: 3mm alatt;

Femur (combcsont) : 7mm;

Jó szivműködés.

12+1-en voltunk; legközelebb 04.10.-én megyünk, akkor kapunk új képet, meg DVDt is :))

2013. márc. 17. 16:53
 8/17 anonim ***** válasza:

Csajok, szurkoljatok nekem is!!!

Én holnap megyek!!!

Nagyon izgulok.. Ma vagyunk 12+2 ...

Kérdező! Gratulálok neked!!nem momdtak valamit a babó nemére?;P

Hallottam, hogy valakinek mutogatós babája van:-))) és már látták...:-)

Nekem mindegy, csak minden oké legyen! De, azért nem bánnám ha mutatná;))

2013. márc. 17. 19:07
 9/17 A kérdező kommentje:

Szurkolok Neked, és írj holnap mindenképpen, hogy mit mondtak :) Gratulálok Neked is :)

Kérdeztem a nemét, mert láttam, hogy nagyon nyitogatja a lábát.. :)) Mondta a doki, hogy hááát.. még nem mond semmit, korai.. de én ugy láttam, mintha kisfiu lenne, csak nem akar elhamarkodottan mondani semmit a doki..

Majd kiderül :) 3hét múlva elmegyünk magándokihoz is, mert szeretnénk szines képet, meg kisfilmeket is csináltatni 4D-ben a babáról, ott már tutira megmondják :)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem birom ki azt a 6hetet, a 12.ig és 18. UH között, hogy ne lássam a kicsimet :))

2013. márc. 17. 19:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekünk is szét volt a lába, férjem rá is kérdezett, hogy lehet-e látni már, hogy fiú, vagy lány, a doki(az itteni osztályvezető főorvos)rávágta, hogy nem. Egy kalappal Nektek, mi is drukkolunk!
2013. márc. 17. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!