11-12 hetes kismamik! Hogy vagytok?
Múlóban már a rosszullét?? Nő már a pocitok? Mikor kezditek meg megvenni a babakelengyét? :)
11+5hkm :)
Szia!
Én nem voltam rosszúl, s most sem vagyok! Egyedül a mellem az, amit érzek, s nagyobb is lett. De köszönhetem a +4kg-nek:))
Kérdező! Én pénteken leszek 12.hetes, mikorra vagy kiírva? Én szeptember 29. És hol fog a babóca világra jönni??
Az én pocakomon egyertelműen látszik, 2 napja egy fiatal srác egy váróteremben gratulált. Tehát nem csak én s a családom látja. Majd csinálok róla képet:-)
Ma reggel vettem pont észre, hogy a köldököm alatt már kezd kis "pukli" lenni :))
Én Szeptember 24-re lettem kiírva :) Debreceni vagyok, itt fog világra jönni a baba is :) és Neked ??
Szia :) Igen, minden rendben volt :)
Ctl: 58mm;
BPD (fej szélesség) : 20mm;
NT: 3mm alatt;
Femur (combcsont) : 7mm;
Jó szivműködés.
12+1-en voltunk; legközelebb 04.10.-én megyünk, akkor kapunk új képet, meg DVDt is :))
Csajok, szurkoljatok nekem is!!!
Én holnap megyek!!!
Nagyon izgulok.. Ma vagyunk 12+2 ...
Kérdező! Gratulálok neked!!nem momdtak valamit a babó nemére?;P
Hallottam, hogy valakinek mutogatós babája van:-))) és már látták...:-)
Nekem mindegy, csak minden oké legyen! De, azért nem bánnám ha mutatná;))
Szurkolok Neked, és írj holnap mindenképpen, hogy mit mondtak :) Gratulálok Neked is :)
Kérdeztem a nemét, mert láttam, hogy nagyon nyitogatja a lábát.. :)) Mondta a doki, hogy hááát.. még nem mond semmit, korai.. de én ugy láttam, mintha kisfiu lenne, csak nem akar elhamarkodottan mondani semmit a doki..
Majd kiderül :) 3hét múlva elmegyünk magándokihoz is, mert szeretnénk szines képet, meg kisfilmeket is csináltatni 4D-ben a babáról, ott már tutira megmondják :)
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem birom ki azt a 6hetet, a 12.ig és 18. UH között, hogy ne lássam a kicsimet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!