9 hetes kismamik hogy vagytok?
Sziasztok!
8+3 hetes vagyok. Én 3 hete voltam orvosnál, akkor még csak petezsák, szikhólyag, kis embrióárnyék volt látható. Ma megyek vissza, remélem lesz szívhang és minden a legnagyobb rendben lesz.
Azt mondta a dokim, hogy majd a mai vizsgálat után keressem a védőnőt meg. Nekem egyébként második baba, van már egy 20 hónapos kislányom! :-)
És már 3 hete iszonyat rosszul vagyok, hányok, öklendezek reggelente, alig bírok enni, max 1-2 falatot. Első babával ennyire durva.
Előző vagyok.
A végén rosszul írtam. Az első babával nem volt ennyire durva.
Így akartam, bocsi :-)
Sziasztok!
8+4 vagyok, mult csütörtökön voltam dokinál, Crl: 11,9 mmm, szivhanggal.
3. baba, van egy 4,5 és egy 2,5 éves kislányom.
Kb. két hete kezdődött az émelygés, non-stop jelleggel, és egyre durvább volt, szombaton volt a csúcspont, már 1x sikerült hánynom is, viszont azóta inkább csak a reggeli után vacak, meg délután.
A nagyobb lányommal csak kicsi hányinger volt 17. hétig, a kisebbel viszont szinte végig hánytam. Ez most valahogy a kettő között van. Néha rossz nagyon, de az előző terhességhez képest nem vészes.
Viszont rettenetesen fáradékony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!