Kismamik! Ki van szeptemberre kiírva!? Hogy vagytok? Pocak? Eredmények? Meséljetek egy kicsit!
Szia !
Agusztus 23 a nagy dátum ! Köszi jól vagyunk , minden rendbe van ! Van egy kis pocim már ... Kislányunk lesz , már van egy 15 éves nagylányom az első házasságomból , meg egy 6 éves kisfiam a másodikból de ők édes tesók lesznek ! Nagyon várják mind a kis tesót a lányom felkészíti a fiam , hogy ez nem lesz ám olyan jó buli mint ahogy gondolod ?! De ettől függetlenül ő is nagyon várja ! Már egy külön mappája van a facen hogy kicsi hugom :) Szóval én ebből tudom egyelőre a babaszoba festésén dolgozunk , a neve már megvan Lana lesz a neve :) Veled miújság hogy van ? Poci ? Első baba ?
Szia!!! Gratulálok neked!!!
Nekem 1-ső baba igen!!! Szept.07-re vagyok kiirva!!! Jól vagyok!!!A pocim is van egy kicsi!!!eddig az eredményeim is jók!!! Nagyon várjuk már hogy jöjjön!!! de az még jó sokára lessz!!! :))))
Még a nemét nem tudjuk!! De a nevek a következők lennének talán!!! Fiú:Dominik,Noel Kislány:Lilien,Kitti!!!
Sziasztok!
Mi óktóber 10.-re várjuk a picit kalkulátor szerint!
Dokihoy sajnos csak jövőhétre kaptunk időpontot.
A héten már 9 hetesek leszünk!
Mivel még korai a nemét nem tudjuk.
De ha kisfiú lesz: Dokminik Péter (apa után lesz Peti) lesz ha pedig kislány nagy valószinűséggel Doroti Fanni (az első nekem a második apának tetszik).
Azt hiszem szerencsés vagyok, nincsenek rosszulléteim, csak álmosság gyötör a nap 24 órájában és egésznap ennénk. Borzasztó kivánós vagyok!
Örömteli babavárást nektek! :) És Gratulálok :)
Szia!!!
Én a számítások szerint szeptember 4-re vagyok kiírva,ma vagyok 14 hetes.
Múlt héten voltunk kombinált teszten,ott az uh-s doki szerint 80%,hogy kisfiú!Ha így "marad",Balázs lesz.:)))
Jól vagyok rosszullétem szerencsére egyáltalán nem volt,talán már nem is lesz...
1 vagyok !
Én most 17 hetes vagyok :)Mi úgy 2 hete tudtuk meg , egy genetikai vizsgálaton ! A ti neveitek is szép nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!