Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor jók az eredmények?

Most akkor jók az eredmények?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam 12. hetes genetikai uh-n.Az eredmények a következők

CRL 64 mm BPD 25mm FL 12mm NT3mm alatt Gerinc II.végtagok ábrázolódnak, hasfal zárt,gyomor-hólyag telődik szív 4 üregű norm. kop.szerl. norm magzati anat .Mértéke alapján 12 hetes terhesség.

Ezek a méretek jók? Most akkor betöltött 12 hetes vagyok? azaz Akkor már 13+1 napos? Genetikai uh nem kell vért venni vagy ilyesmi csak sima ultrahang és kész? Köszi előre is.

2013. febr. 22. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezwk jo eredmények!! Bàr en még csak most megyek szerdan de sokat olvastam mar rola!!! De pl en nem igy tudom hogy azt irjak NT 3 mm alatt hanem a pontos méretet!!! De az a lényeg alatta van!!! Egészségesek vagytok gratulàlok! Ja és 12 hetes vagy!!!
2013. febr. 22. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:

A betöltött 12 hét azt jelenti hogy 12+0

Én kombinált teszten voltam ami fizetős, nem támogatott TB által, ott volt vérvétel is, Down-, Edwards-,Patau stb.szindróma kockázatbecslés. Ezek az értékek jók, a tarkóredő folyadéknak 3 mm alatt "kell" lennie, mert efölötti érték esetén felmerül a Down gyanúja. Nekem 1,5 mm. Jó hosszú combikája van a babádnak, :-) Az én picimnek rövidebb. :-)

2013. febr. 23. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi hogy természetesen lehettél a vizsgálaton 12-13 között, de a betöltés mindig a ténylegesen betöltött hetet jelenti. 12+ valamennyi vagy.
2013. febr. 23. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!