Milyenek az eredmények?
Figyelt kérdés
a védőnő nem mond soha semmit, még ha kérdezem sem. betöltötttem már a 18. hetet is, és még csak most jött meg az afp eredményem.Afp: 20.6 IU/ML
hcg : 16.4
SZABAD ÖSZTRIOL: 6.9
2013. jan. 16. 10:33
1/6 anonim válasza:
Szia!Az AFP-d biztosan ennyi?annak a normál értéke 0,7-2,5 MOM között van!
2/6 anonim válasza:
Első vagyok,mennyi a mom érték?20 alatt ez alacsonynak számít,a tiéd pont jó
3/6 A kérdező kommentje:
szia, bocsi lemaradt a MOM, tehát 1.05 MOM-OT ÍR
2013. jan. 16. 11:31
4/6 anonim válasza:
20-100-ig számít jónak. Az enyém is annyi volt, mint a tiéd. Ne aggódj, minket csak azért küldtek genetikai tanácsadásra, mert látta rajtam a doki, hogy paramami vagyok. Ott szó szerint azt mondta a genetikus, hogy szart sem ér az egész vizsgálat és ilyen eredménnyel semmivel sincs nagyobb esélyünk bármilyen rendellenességre, mint annak, akinek tökéletes az eredménye! Nyugi!
5/6 anonim válasza:
SZIA!Nekem 0,56 volt a mom.és genetikaira küldtek.minden ok volt
6/6 A kérdező kommentje:
TOTÁL PARÁS VAGYOK, VESZTETTEM MÁR BABÁT, ÉS IZGOLOK. MÁR SZERETNÉM HA MEGLENNE, HA LEHETNE SŰRGETNI AZ IDŐT :D :D
NAGYON VÁRJUK !!!!!!!!!
2013. jan. 16. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!