Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja szeptemberre babáját?

Ki várja szeptemberre babáját?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?Tünetek?Hányadik gyermeketeket várjátok? :)
2013. febr. 26. 17:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Én agusztus 31 de lehet belőle szeptember :)

13+1 hetes vagyok , 2 dik babóm lesz .

Még kicsit néha rosszul vagyok , émelygés , néha még hányás is. Múlthéten szerdán kezdtem el érezni a babóm mocorgását , amit meg is kérdeztem védőnőtől hogy ez lehetséges-e azt mondta 2 babónál előfordul hogy hamarabb érezük . És te ?:)

2013. febr. 26. 17:20
 2/19 anonim ***** válasza:
Én!:) Szeptember végére várjuk első babánkat,9 hetes vagyok. Jól viselem a terhességet,a 6.-7.héten voltak csak rosszulléteim,aztán elmúltak. Mai nap kivétel,émelygek délelőtt óta,meg nincs erőm semmihez,de alapjában véve nem jellemző már,jól érzem magam. Te mikorra várod? Hanyadik baba? Hogy viseled? Boldog babavárást!:)
2013. febr. 26. 17:22
 3/19 anonim ***** válasza:
Szia!Én!Holnap lépek a 12. hétbe és szeptember 12re várjuk a picurt!Holnap megyek a genetikai UHra, már nagyon izgulok!Nálunk első baba lesz!Tüneteim, elmúltak, már csak a mellfeszülés maradt meg :)
2013. febr. 26. 17:58
 4/19 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a második babánkat várjuk, szeptember 19-re. Már kezdek jobban lenni, az elmúlt két hetet legszívesebben kitörölném az életemből. Az első babánkkal nem volt semmi bajom, most pont a fordítottja volt. :( De remélem ugyanolyan problémamentes terhesség lesz ez is mint az előző. Te? :)
2013. febr. 26. 19:33
 5/19 anonim ***** válasza:

4 es nekem ugyan az mint neked 1 terheségemnél nem volt semmi rosszulét, most 2 dik terheségemnél még mindig van néha émelygés , néha hányás.

van egy 6 éves kislányom , most állítólag kisfiú lesz de még nem 100%

13+1 hkm

2013. febr. 26. 19:45
 6/19 anonim ***** válasza:

Szeptemnber 24re várjuk, ma vagyunk 10hetesek. Most voltunk orvosnál, 30mm, jó szivműködés :) rosszullétek, hányás van :S étel és szagundor is, meg minden ami kell.. remélem hamarosan elmúlik :)

Te hogy vagy?? Boldog Babavárást ! :)

2013. febr. 26. 19:56
 7/19 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: első terhesség :)
2013. febr. 26. 19:57
 8/19 anonim ***** válasza:
Szept.27-re várom. Meglepetés volt, mert megjött a mensim és véletlenül "bukkantunk rá Uh-n", mást kerestünk. Aztán teszt- és tényleg ott van - a tünetek csak utána jöttek, lehet, hogy ez pszichés. Fáradékonyságot előtte is éreztem, de 4,5 hónapos a "nagy", gondoltam az Ő éjszakázásaitól vagyok fáradt. Néha rámtör a csokiéhség (életemben nem ettem ennyi csokit, mint a múlt héten).
2013. febr. 26. 20:13
 9/19 anonim ***** válasza:
En szeptember 4-re varom elvileg, de ha korabban jon mint a novere (9 nappal), akkor akar szulinapomon is szulethtne. Nalam sem volt semmi tunet, se mosz se korabban, epp ahogy az elso babammal se. 2 ev es nem egesz 9 honap lesz a gyerekek kozott, kivancsian varom hogy fog alakulni a 2 gyerekes anyuka let, mert a lanyom hosszu idei ejszkazasait (15 honapos koraig nem aludta at az ejszakat, atlagban 8-10szer kelt, fogzaskor meg inkabb volt egy-egy fel ora alvas a fennletek kozott) nagyon rosszul viseltem fizikailag es lelkileg is. Viszont nappal legalabb nagyon jo baba volt, nem nyugos, nem siros, nem "csungos", ugyhogy kivancsi leszek "ketteske" termeszetere :) A lanyom is nagyon varj mar tesot :) Mar amennyire fel tudja fogni hogy cuki lesz, cuki lesz, de marad, es nem megy el par ora mulva mint a szomszed gyerekek :)
2013. febr. 26. 20:28
 10/19 anonim ***** válasza:
11 hetes vagyok, szept 12-re várom...:) Most estem át egy elég csúnya influenzán, ami elhomályosította a terhességi tüneteket, most hogy kezdek jobban lenni a betegség után, kezdem érezni az émelygést...:)
2013. febr. 26. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!