Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja velem együtt szeptemb...

Ki várja velem együtt szeptemberre a babáját? Milyen nemű lesz?

Figyelt kérdés
Én most vagyok a 28. hétben,milyen vizsgálatok következnek majd?Mennyire mocorog a babátok?Hogy bírjátok a hőséget? :)
2012. jún. 18. 16:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
szia! :) én is 28. hétben járok, kis kukacos van a pocakban :) a baba szeret mocorogni, de csak akkor, ha anya látja/érzi, mert ha apa ráteszi a kezét, akkor abbahagyja egyből. (párom szerint érzi a szigort :D) vannak napok, amikor kétszer, ha bejelentkezik és van, amikor alig nyugszik, változó. a hőséget baromi nehezen viselem :( eddig jól estek a séták, de most mire elviselhető idő lesz, addigra elálmosodok és már nincs kedvem sétálgatni. szerencsére van kert, de oda is csak este merészkedek ki. Te hogy vagy, ki lakik a pocakban?:)
2012. jún. 18. 16:43
 2/30 A kérdező kommentje:
Nekem is kisfiú lesz :) eredetileg szeptember 16-ra vagyok kiirva...a meleget én se viselem,bár neki eléggé tetszik mert egyfolytába mocorog :) régebben imádtam a napon lenni,birtam még a 40 fokot is de most...én is csak este merészkedem ki a kertbe :) A lábaim szoktak nagyon elfáradni egy-egy kisebb sétánál...Voltál mostanság UH-on? Hány gr most a babád?
2012. jún. 18. 16:52
 3/30 A kérdező kommentje:
Egyébként nálunk is úgy van,ha szólok apának,hogy gyere most mocorog rakd ide a kezed,akkor ha odarakja abbahagyja :) biztos bújócskázik vele :)
2012. jún. 18. 16:53
 4/30 anonim ***** válasza:
ne is mondd, a lábaim nekem is elég könnyen elfáradnak. nehezebb már a levegővétel is, de hát ez vele jár :) és van már neve a pic-úrnak? :)) hányadik baba? én csak két hét múlva megyek UH-ra, akkorra kaptam időpontot. utoljára a 18. héten voltam, az meg ugye nem mostanában volt. miért, Te mikor voltál? engem is érdekelne a súly :) különben én is imádom a napot, a meleget is mindig jól bírtam, csak most gondolom a plusz kilók, na meg a hormonok... még az imádott hosszú hajamat is képes voltam levágatni, mert annyira melegített az is..
2012. jún. 18. 16:56
 5/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

én 12re várom a kisfiam és ettől a melegtől nekem kevesebbet és gyengébben mozog, alig várom a jobb időt!!

2012. jún. 18. 17:40
 6/30 A kérdező kommentje:

A neve Alex lesz :) én múlthéten voltam UH-on akkor volt 778 gramm,erre azt mondta a doki,hogy normális :) én is a plussz kilók miatt nem bírom szerintem a sétákat...Nekem ez a második terhességem...tavaly volt egy missed ab.-om a 7.hétben,de hál Istennek vele minden rendben van :) már nagyon várjuk,hogy megszülessen :)

Melyik kórházban fogtok szülni?Nektek mi lesz a babátok neve?

2012. jún. 18. 17:56
 7/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok :-) én 20-ra várom a manócskát :-) volt már fiú is lány is szóval a 30.heti uh-n talán okosabb leszek :-) 23.héten voltam 4d-n és 525 gramm volt pont 5.25-én :-) 25centis a kis drágám :-) ti mennyit hízratok eddig? én kicsit félek hogy a vége felé megindul a hirtelen hízás mert eddig +6nál vagyok...
2012. jún. 18. 18:40
 8/30 A kérdező kommentje:
Én eddig 8kg-t hiztam,de egyáltalán meg sem látszik rajtam :) neked mi lesz a babád neve? :)
2012. jún. 18. 18:42
 9/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi 17-re várjuk a második babónkat, aki szintén kisfiú! Hát nem érdekes? Mindenkinek fia lesz az ismerőseim közül is!

A meleget bírom, de a mindennapos munkát otthon már nem annyira. Olyan hamar elfáradok, hogy csak csodálkozom magamon.

A türelmem már nem a régi, de próbálom magam türtőztetni.

Mostanában elég hamar ki tudok akadni dolgokon.Nektek megmaradt a türelmetek?

2012. jún. 18. 18:45
 10/30 anonim ***** válasza:
7es vagyok. Névben még viták folynak az apucival, még nem sikerült megegyezni :-) rajtam sem látszik meg nagyon ez a 6kg, csak pocira híztam, és az én törpim is kevésbé aktív ebben a nagy melegben, de most mintha csak megérezte volna hogy ő a téma, jelét is adta annak hogy figyel :-)
2012. jún. 18. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!