Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja velem együtt szeptemb...

Ki várja velem együtt szeptemberre a babáját? Milyen nemű lesz?

Figyelt kérdés
Én most vagyok a 28. hétben,milyen vizsgálatok következnek majd?Mennyire mocorog a babátok?Hogy bírjátok a hőséget? :)
2012. jún. 18. 16:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Köszönöm :) Igen,én is úgy tudom,hogy jön egy kis lehűlés,már nagyon várom. Apukával kicsit bonyolultabb a helyzet,de azért remélem,hogy pár hét múlva,vagy talán még később már ő is megérezheti :)
2012. jún. 21. 15:36
 22/30 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem már nagyon régóta érzi Ő is, pedig eleinte azonnal abbahagyta a mozgást, ha megfogta. Kemény munka van benne :-) de nyilván segíti a dolgot, hogy jó vékony a hasfalam.

Miért lesz nehezebb Vele?

2012. jún. 21. 16:02
 23/30 anonim ***** válasza:
Hát Apuka nagyon nem akarta a kicsi lányunkat,de úgy adódott,hogy nem volt választásunk. Így,bár már odafigyel ránk,az egészségünkre meg minden,de arra még nem lehet rávenni,hogy odaüljön és több tíz percig várjon,hogy rúg-e. Időnként megpróbálja,nem érzi és el is veszi rögtön a kezét. Pedig mindenhol azt olvasom,hogy apuka részéről nagy türelem kell ehhez.
2012. jún. 21. 19:00
 24/30 anonim ***** válasza:
Na majd pár hét múlva már úgy fog ide-oda hullámozni, hogy nem kell várnia, majd akkor elolvad :-) nem fog tudni ellenállni, ne aggódj!
2012. jún. 21. 19:37
 25/30 anonim ***** válasza:
Remélem ^^ Ti mikor kezdtetek el keményedni? Én egy-két hete,és bár tudom,hogy normális,azért picit rémisztő tud lenni. :(
2012. jún. 23. 18:36
 26/30 anonim ***** válasza:
Nekem az első részleges a 17.héten volt, most meg már van, de nem vészes, az orvosom mindig néz méhszájat, minden ok, úgyhogy nem érdekel.
2012. jún. 24. 08:04
 27/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok, még az elején írtam (7es és 10es). Nálunk apuci már érezte a rugdosást meg látta is ahogy hullámzott a pocim. Múltkor teljesen megijedt hogy épp nem mozog és miért van ez :-D Bár ő sem nagyon akart még gyereket de számomra nem volt kérdés hogy megtartom, és napról napra jobban örül neki bár sajnos azt látom rajta hogy féltékeny, hogy a babát jobban fogom szeretni :-(
2012. jún. 24. 10:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Majd meglátja, hogy csalódik :-) akkor külön figyelj erre és mutasd ki nagyon! Sok boldogságot!
2012. jún. 24. 19:56
 29/30 Emmami ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakoznék azon anyukákhoz, akik kislányt várnak, úgy olvastam eddig fiú uralom van. A mi kis Emmánk elméletileg szeptember 17. körül érkezik. De pontosat a 30. heti UH után fogok tudni. Nagyon aktív, a "hullámzik" szó nem is írja le igazán azt a mozgást, amit kívülről érzékelek. Most már nem tud olyan szégyenlős lenni és elbújni, mert nincs akkora helye. :) Azonos véleményen vagyok az egyik előttem szóló anyukával, olyan piszkosul lassan jön el a szeptember, pedig az elmúlt 7 hónap csak úgy elsuhant. :) Szül valamelyikőtök esetleg a Hovédban a Dózsa Gy. úton?

2012. júl. 1. 17:26
 30/30 anonim ***** válasza:
Már írtam előbbre valahol a második oldalon. Kislány lesz, szept. 17-re van előjegyezve:) Én csak az apukák kapcsán reagálnék még. Nálunk a férjem már kezdetektől fogva nagyon pozitívan áll a dolgokhoz. Szokták mondani, hogy az apukáknak a lányuk első látásra szerelem. Na, ez nálunk már a 4D-s uh óta megvan. Hihetetlen, ahogy beszél róla, pedig nem egy nyálas fajta férfi ember :) És valahogy ez a pici lány már most ennyire hatása alá kerítette. Én meg IMÁDOM mindkettőjüket!!!
2012. júl. 7. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!