Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja velem együtt szeptemb...

Ki várja velem együtt szeptemberre a babáját? Milyen nemű lesz?

Figyelt kérdés
Én most vagyok a 28. hétben,milyen vizsgálatok következnek majd?Mennyire mocorog a babátok?Hogy bírjátok a hőséget? :)
2012. jún. 18. 16:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
első vagyok. az én babám is kevesebbet mozog, ha pl. kint vagyok, de ha bent a hűvösben, akkor ismét erőre kap. nem is csodálom, én is ki vagyok, biztos ő is.. én pénteken megyek 4D-re, kíváncsiak vagyunk nagyon.. :) apuka most fogja először látni a pici fiát. egyébként a mi babánk Áron lesz, ez a név bújt legközelebb a szívemhez, na meg ez nyerte el a párom tetszését is. én szeptember 18-ra vagyok kiírva, ami olyan messzinek tűnt még februárban, amikor közölték, hogy terhes vagyok, most meg már annyira közelinek érzem. hihetetlenül repül az idő, Ti is észrevettétek? főleg a 20. hét után, addig irtó lassan telt, legalábbis nekem.
2012. jún. 18. 19:31
 12/30 JackMolly ***** válasza:
Sziasztok!A kukacosok klubbját erősítjük!Pont ma voltam dokinál,majdnem 1 kg!Császáros leszek és ma azt mondta,hogy a 38.héten kiszedjük,szóval a 10.i héten!bár,ha a méretei alapján számoljuk még előbb is.És,hogy apa még nekünk sem érezte mocorogni valami szörnyű,nálunk is mindig abbahagyja,ha a pocimra teszi a kezét.:D
2012. jún. 18. 19:38
 13/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ha nem gond hogy ilyen későn írok, én az ellenkező nem táborát erősítem, kis csajunk lesz és mi holnap lépünk a 27. hétbe.Amúgy szeptember 25-re vagyok kiírva. Én egy dekát se szedtem fel még mindig ugyan annyi vagyok mint ahol elkezdtem 65 kg, de a pocakom már szépen kerekedik és a kis csaj nagyon elemében van szinte minden nap. Ezt a nagyon nagy meleget én sem bírom!:(

A névben még vacillálunk, de hát van még időnk kitalálni.

Mindenkinek kitartást és jó babavárást!

2012. jún. 18. 20:21
 14/30 anonim ***** válasza:
Szeptember 17, kislány :) Rajtam igaziból most kezd csak látszani a terhesség. 4D-n a 24. héten voltunk. Nagy élmény!!! Főleg a férjemnek, ő először látta. Még a meleg nem is annyira zavar. Inkább a házi munkákkal van problémám. Mindig pörgős voltam és most nagyon furcsa, hogy milyen gyorsan kifáradok. Két hétvégén is úgy jártam, hogy alig takarítottam egy kicsit, és a komplett délutánt végig kellett feküdnöm, mert annyira begörcsölt a hasam alja, hogy kiegyenesedni sem tudtam.
2012. jún. 18. 21:03
 15/30 anonim ***** válasza:
Nekem a papíron október 2 szerepel,de el lett számolva az egész terhességem 1héttel,mert szeptember 25.-én kellene születnie.Én kézzel érzem a mozgását leginkább,így ha fekszem háton akkor érzem őt.A pici apával nem szórakozik,rúg belé is akkorákat hogy csak na.18.héten voltam uh-n utoljára,akkor kislánynak mondták,de majd a 4d-n kiderül 1hónap múlva.Meleget alapból nem bírtam soha,gyűlölöm.Most még nem olyan vészes,ez tűrhető,bár a szobába ülök :D Én a terhesség előtt 2-3kilóval több voltam,mint most.Az első 3hónapba fogytam és a 3.hónap utántól hiztam összesen 3kilót.
2012. jún. 19. 07:02
 16/30 anonim ***** válasza:

Én a szept.12re kiírt kisfiús anyuka vagyok, 49 kilóról indultam, 172 cm vagyok, de már híztam 10kgot, lehet le kéne állnom, bár egyáltalán nem látszik csak a hasamon.

Annyira várom már!

Mi már voltunk 4d-n, a Kicsim nem szerette, folyton elfordult, de azért olyan jó volt látni!!

Apukája már érzi, sőt, olyan látványosan hullámzik a pocim, hogy már egy hónappal ezelőtt is volt, hogy látta, aki mellettem ült a rúgásait, most meg már pláne!

2012. jún. 19. 08:15
 17/30 A kérdező kommentje:
Nekem is egyfolytában hullámzik a hasam :)tegnap már le is videóztam,hogy meg tudjam mutatni Apának :) Köszönöm,hogy ennyien ide írtatok,jó érzés tudni,hogy nem vagyok egyedül :)
2012. jún. 19. 17:59
 18/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok! Én szept. 13-ra vagyok kiírva, kislány lesz, Gréta. Én ma voltam UH-n és nem is éreztem, hogy mozogna a baba, pedig úgy tornázott, hogy az egyik lábát a feje fölé emelte kiegyenesítve. Én a Szent Imrében fogok szülni, esetleg van valaki aki szintén ott fog?

2012. jún. 19. 22:29
 19/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi október 1-re vagyunk kiírva,nem tudom,írhatok? Szűkösen de befogadtok szeptemberiek közé? Sajnos nem tudok senkivel sem beszélni a várandósságról. Mi kislányt várunk,a nevén még megy a vacilálás. A meleget elég nehezen viseljük,én ali kapok levegőt és mindenem megdagad,csajszikám pedig ilyenkor kevésbé aktív,inkább mikor hűvösebb helyen vagyok akkor. Apuka mé nálunk sem érezte,nagyon más sem,valamiért amint valaki más is odateszi a kezét,azonnal abbahagyja a rugdosást. Pedig jó nagyokat tud,néha azt hiszem ki is rúgja a pocimat :) Esténként szoktam észrevenni,ha háton fekszem,hogy arrébb megy,vagy megfordul,mert olyankor egy nagy dudor vándorol a pocim egyik oldaláról a másikra :D 25hkm

2012. jún. 21. 15:01
 20/30 anonim ***** válasza:

Gyere persze! A meleget úgy látom nem szeretik a Picurkáink sem! Sebaj, holnaptól talán elviselhetőbb idő lesz!

25 hetesen még sok a hely, 2-3 hét és akkora hullámzás lesz:-) és Apát meg majd megszokja, beszéljen hozzá sokat, attól ismeri és jobban rugdos majd neki is.

2012. jún. 21. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!