Aki a harmadik babáját várja annak a családja hogy fogadta?
én a 16. hétben vagyok, nálunk örömmel fogadták (mondjuk rosszul is esett volna ha nem és furcsállottam volna is ) ugyanis soha senkitől nem kértünk kölcsönt, mindenünket mi fizetjük és most fogunk építkezni...
tehát nincs oka hogy ne örüljenek hogy bővül a család...
Lesznek akik rosszul reagálnak és lesznek akik jól, én 18 hétig el sem mondtam senkinek, a férjem tudta csak. (tél volt, nem látszott) Amikor kitavaszodott és egyértelművé vált a pocak akkor kérdeztek rá sokan, volt aki jött a szokásos "mai világba minek 3 gyerek meg jajistenem hogy fogtok mind3nak MINDENT megadni (hideglelésem van már ettől a kifejezéstől) és vannak akik gratuláltak.
Mi se kértünk még soha senkitől egy fillért se 1 nagyszülő él a 4 ből az is anyósom aki nem kíváncsi ránk sajnos (nem igazán értjük még mindig hogy miért) segíteni nem szokott tehát ezt most arra írom hogy nem úgy vállaltuk a harmadikat hogy majd mások segítségére számítunk hó végén vagy bármikor.
Vannak akiknek ha milliomosok lennénk az se lenne elég indok:)
6 os vagyok lemaradt hogy azért is nem akartam korábban elmondani hogy elkerüljem az esetleges VETESSÉTEK el tanácsokat, nem lettem volna képes még azt is kedvesen mosolyogva végighallgatni hanem lehet lekiabáltam volna a fejét akinek ilyen "klassz" ötlete támadt....Így legalább ezt a részt megúsztam.
Anyósom volt a "legjobb" szerinte nem volt pénzünk abortuszra azért nem vetettük el? pfff
#5-ös nek!
"Persze 35 fölött szült, és nem is olyan fitt."
Ja ... ott a barátnőm 34,37,39 évesen születtek a gyerekek, és nem hisztizik, remekül bír velük. Meg ott a másik 22, 25 évesen szülte a kettőt, és egyszerűen nem tud velük mit kezdeni. Ugyanolyan mint amit itt lerít valaki, az egész családnak nevelin kell a két gyerekét..
Ezektől a hülye lózungoktól falnak megyek... :-/
Család alatt a férjedet és a másik két gyerekedet érted, vagy tágabb értelembe a szüleidet, testvéreidet, stb. is?
Az én férjem húga mikor negyedjére lett terhes és kiderült, hogy ikrekkel, akkor mindenki azt mondta a családba, hogy "Uram, atyám!" - de persze mikor megszületett a két cuki kis fiúcska akkor mindenki nagyon boldog volt és segítünk nekik ahol csak tudunk.
Az anyja pedig kimondottan örült "De jó, gyűjtöm az unokákat" kifejezést használta. :)
Szerintem az amúgy teljesen természetes, hogy valakinek 3 gyereke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!