KRIO avagy HUMANCELL? Ki melyiket választaná? Vagy nem is választanátok? Esetleg harmadik intézmény aki foglalkozik őssejt tárolással? Mennyibe kerülnek? Ki hogy van megelégedve?
Nem vetettem le a Lányomnál sem, most a másodiknál sem fogom!
Annyira gyerek cipőben jár ennek a felhasználása, hogy nem tudnak még vele gyógyítani!!!
Kérdezd meg a gyermek orvost, akit választassz, vagy a nőgyógyászod, hogy mit is tudnak vele kezdeni!!!
Szia!
Mi ezt választottuk,talán a legolcsóbb,és nagyon kedvesek.
Nem kell előre fizetned semmit,amikor megvizsgálják a levett vért,elmondják az eredményt,és dönthetsz h kell-e vagy sem..és csak akkor fizetsz,sőt ha esetleg később kell az őssejt vmi betegségre(műtét),fizetnek a műtétbe 185.000 eurót.
Mi is a Krio-hoz szerződtünk.
Nekünk annyit mondtak, hogy részvénytársaság a minimum, amivel szabad foglalkozni, vagy nemzetközi hálózat áll a hátterében.
A Humancell úgy emlékszem csak Kft....én hozzájuk nem mertem volna, fontos hogy ne csak eltárolják, hanem meg is legyen x év múlva is...bár ez a Sejtbankosok vesszőparipája, ők mesélnek rémsztorikat, hogy volt már olyan cég, ami csődbe ment vagy csak simán elvesztek a minták...nem tudom mi az igazságalapja...
De szerintem a Krio Intézet jó, levétellel kapcsolatosan minden szuperül zajlott, árra már nem emlékszem, de fenn van a honlapon, a legdrágább (szövet és vér, 2 részletben tárolva) csomagot kértük, egyszeri díjjal és évente fizetjük rá a tárolási díjat...
Mi a Kriot választottuk.
Ők tűntek a legmegbízhatóbbnak,minden gördülékenyen ment,elégedettek vagyunk.
Krio-hoz megyünk.Azt megengedhetjük magunknak. Illetve ezt sem nagyon, de ha egyszer szükség lenne rá és nem lenne, soha nem bocsátanám meg magamnak, hogy enniyt nem tudtunk rá áldozni. Emellett sztk-s orvoshoz járok, majd a félidő után fogadok csak, mert nem vet fel a pénzt bennünket. Szal kiszorítjuk rá! :) Ezt pont ma kaptam a kapcsolattartójuktól:
Ha 25.-hét előtt leszerződik velük az ember:
Most extra akcióként a 25 hét alatti kismamáinknak "koránkelő kedvezményt"
tudunk biztosítani minden csomagunk árából.
A kedvezmény: 1 db ingyen ultrahang vizsgálat, 1 doboz terhes vitamin, ill. ingyenes plusz szolgáltatás,
ami azt jelenti hogy nem egy, hanem 2 kapszulában tárolják a levett őssejteket.
Klasszikus Csomag
A csomag költsége 149.000 Ft (4D ultrahangkedvezménnyel), amiben benne van a gyűjtő szett, a vérvétel, az analízis, a fagyasztás, szállítás, és az első éves tárolás költsége. Az első év után a további tárolás éves díja 12.500 Ft.
Hát ennyit tudtam én esetleg segíteni. :)
köszönöm a válaszokat
nem pontoztam le senkit bocsi
Mi is őket választottuk. lehet részletre is fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!