Aki a harmadik babáját várja annak a családja hogy fogadta?
Én mondjuk nem akarok 3 gyereket, de ha úgy adódna biztos érdekesek lennének a reakciók. Az én családomban nem divat a nagy család, egyedül a nagymamámnak van 3 gyereke, de 2 házasságból. Anyám biztos nem "örülne", mert ha valaki a 3. gyerekét várja mindig megjegyzi, hogy minek 3 gyerek. Párom családjában viszont mindenkinek 3 gyereke van, ott ez a természetes. Szóval szerintem amíg a pár önerejéből eltartja és nem más nyakára szüli, addig senkinek semmi köze hozzá, maximum örüljön. :)
Ez a 35 felett szült dolog meg azért nem így van, mert van olyan rokonom aki 38 évesen szült először és nála jobb anyukát elképzelni sem tudnék. És olyan rokonom is van aki 28 és 30 évesen szülte a gyerekeit és arra nincs ereje hogy felemelje őket, egy idő után már minden baja van, fáradt.
Elég rosszul fogadták, ezek a reakciók voltak:
- minek?
- erre a világra 3 gyerek?
- jól meggondoltátok?
- jajj, ez már biztos?
Amikor meg kiderült, hogy a 3. is fiú, akkor már mindenkitől csak egy "tejóisten"-re meg egy "teszegény"-re futotta.
Nagyon rosszul esett. Pedig tervezett baba, és bár nem vagyunk gazdagok, de nem élünk rosszul se; nem értem ezeket a reakciókat :(
Szia!Nekem az előző házasságomból van két lányom,párom előző házasságából van egy kislánya(közös a felügyelet)és msot vagyok 10 hetes terhes.:) A baba nem tervezett,de az első pillanattól őröltünk neki,mert már korábban többször beszéltünk arról hoyg szeretnénk közös babát.:)A legjobb barátnőm tudja csak(nagyon örül neki)szülők és gyerekek még nem,majd 2-3 hét múlva elmondjuk nekik,de tuti meglepődnek majd,és kapunk hideget-meleget egyformán.:/ Mi se vagyunk gazdagok,de amit kell megtudjuk adni a gyerekeknek,a jövőben is,saját erőnkből,és nem foglalkozunk azzal ki mit mond és gondol,ez is magánügy.:)
Mi felelősségünk nem az övüké,és boldog család vagyunk,és leszünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!