Akinek első két babája lány és a harmadik fiú lett, milyen volt ez az új helyzet?
Szia, kb fél éve én is írhattam volna egy ilyen kérdést :-D
Nekem van egy 5 éves és egy 3 éves lányom és 6 hetes fiam.
Őszintén paráztam tőle: hogy kell majd tisztába tenni, milyen kisfiú ruhák vannak (habos-babos témában otthonosan mozgok) stb.
Mikor megszületett, még mindig paráztam. Anyósom fiús anyuka (3 fia van), anyukám lányos (5 lány), testvéreimnél is csak egynemű gyerekek vannak, így nekem is furcsa a felállás.
A pelenkázást túlspiláztam, így 6 hét távlatából már nem tudom mitől féltem (pirul).
Néha azért még elszólom magam, (kislányomnak), azután gyorsan javítom magam fejben is ... hogy utáltam mikor anyukám összekeverte a neveinket :-D most én csinálom ugyanezt néha.
Az, hogy később milyen lesz, nem tudom, most barátkozom a fiús játékokkal, már az unokatesóknál bajban voltam karácsonykor (kisautó, tranformers stb), barbie téma jobban fekszik :-)
Ha van még kérdésed írj nyugodtan
Nagyon izgulok én is, két lányunk van 14 és 5 évesek, most ha minden igaz pont mához 3 hétre császárral lesz meg a kisfiúnk. Már a kék rucik is érdekesek, kiderül tudok-e bánni vele, de másnak is ment szerintem nekem is fog:-) Leírom ha megesz, hogy mit tapasztalok:-) 36 hkm
Neked mikor érkezik a kisfiad? A lányok mit szólnak? Nekem először azt mondták csak lány lehet fiú nem kell, mára már megbarátkoztam a gondolattal:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!