Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek első két babája lány...

Akinek első két babája lány és a harmadik fiú lett, milyen volt ez az új helyzet?

Figyelt kérdés
Nekünk most 2 lány után jön a kisfiú és egy picit beparáztam, hogy vajon milyen lesz? Miben lesz más mint egy kislánnyal? Írnátok tapasztalatokat?
2013. febr. 15. 09:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6, 10-es vagyok. Két héttel előbb 22.-én megszületett a kisfiúnk, most már van kis tapasztalatom a fiúról a lányok után:-) Először is Ő egyből tudta hogy kell szopizni, fiú:-) A lányok nekem nem akartak, bárhogy próbáltam, fejnem kellett. Aztán a másik ami a lányok után nagyon érdekes, fa a fütyit nem hajtom le a pelusozásnál akkor nyakig felpisil ma 2X tegnap 3X öltöztünk és ágynemű csere volt mert tocsogott a pisiben...na ez alapvető különbség. Nálatok mikor jön a baba?
2013. márc. 5. 15:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, először is gratulálok a kisfiadhoz! Én július 15-ére vagyok kiírva, aztán majd meglátjuk mikor érkezik :) Amit írtál a pelusozásról nagyon jó :) egyébként hallottam, hogy a kis kukijuknak mindig lefelé kell lenni a pelusban éppen azért, hogy ne folyjon ki a pisi. Ha lesz még élményed, amit szívesen megosztanál én várom :) Jó egészséget nektek!
2013. márc. 6. 11:01
 13/13 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem hozzátok 2 lányos majd fiút váró(már meglévő) anyukákhoz, hogy a terhességetek más volt mint mikor lányt vártatok? Hányinger, szédülés, tünetek? Nekünk most lesz a harmadik és reménykedem benn, hogy a 3. fiú lesz, de egyenlőre savam sincs mint a lányokkal.

2015. febr. 25. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!