Májusi kismamik hogy vagytok? Mit éreztek?
Figyelt kérdés
Minden érdekel:) Meséljetek:)2013. febr. 28. 18:18
1/23 anonim válasza:
Szia. Én május 27-re vagyok kiírva. Egyelőre jól érzem magam. :) A kicsi sokat mozog. Már egyre türelmetlenebb vagyok, pedig nagyon szeretem, hogy ott van a pocimban, meg tudom hogy neki ott a legjobb persze. Te mikorra vagy kiírva? Hogy érzed magad?
2/23 anonim válasza:
Szia! Én május 26-ra vagyok kiírva :) Én eddig jól viselem a terhességet, van mikor kínoz a kicsi, de minden rendben. Kislányunk lesz, Barbara lesz a neve. Igazán fitt vagyok, sokat mozgolódok itthon,minden házimunkát eltudok végezni és van, hogy kismama tornát is beiktatok. Eddig 7 kiló plusz jött fel, eloszlik, de a nagy része cicire jött :D Már várjuk férjemmel, hogy tényleg beinduljon a tavasz és akkor elkezdjük a babaszobát felújítani (festés,laminálás), és lassan beszerzünk minden cuccot ami kell :)
3/23 anonim válasza:
Én május négyre vagyok kiírva. Egész jól alszok, és nem fáj semmim. Csak néha gyomorégésem van. Ez az első öt hónap hányásához képest semmi. :) Kislánykám mocorog de szerintem nem a legaktívabb baba. Már 1,5 kg. :) Sok mindent megvettünk már de még mindig sok minden vissza van. És már egyre türelmetlenebbül szereznék be mindent. De még a szobáját is újítgatjuk.
4/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én május 10-re vagy kiírva. Fiam lesz:) Én már egyáltalán nem vagyok fitt, sokszor berándulnak a combjaim és fáj a derekam. Ha le gugolok, akkor úgy kelek fel mint egy öregasszony:D Legszívesebben már most szülnék, de persze legjobb helye még a pocakban van:) Pénteken fogom tölteni a 30 hetet. Kedden költözünk egy kertes házba, előre félek mi lesz velem, annyit kell majd pakolnom és takarítanom:D
A picinek nem lesz külön szobája. A két lányom lesz egy szobába a nagy szobába pedig mi a kicsivel:)
2013. febr. 28. 19:19
5/23 anonim válasza:
sziasztok, én május 21-re vagyok kiírva, kisfiunk lesz, Bálint :-), múlt szombaton voltunk 4D uh-án, kb. 1200 grammosra becsülték a súlyát, egész jól láttuk a kis arcát és már most imádom, annyira édes :-), sokat mocorog, most is éppen rendezkedik odabent, a gyomorégés néha nagyon kínoz, de ezen kívül a világon semmi bajom és szerencsére az eleje sem volt nagyon rossz, én kecskeméti vagyok, ti?
6/23 anonim válasza:
Első vagyok, én el is felejtettem írni, hogy kisfiú lesz és Bence. Úgy látszik a B betűs nevek nagyon menők. :D A sav és combrángás néha nálam is játszik. Mi debreceniek vagyunk. Ja első baba. Kinek hanyadik? :)
7/23 anonim válasza:
Sziasztok!Én május 31re vagyok kiírva,egy nagyon aktív kisfiúval a pocimban :)Szinte egész nap meg se áll,bár éjjelre békén hagy.Már nagyon kiváncsi vagyok rá,amúgy egy kis gyomorégésen ,meg több séta után kis keményedésen kívül még nagyon jó minden.Viszont már megkaptam szinte minden holmit a babónak(szerencsére nagy a család így szinte minden megvan)és már nagyon szeretnék mosogatni vasalgatni csak félek ez még korai,így még csak nézegetem őket.Ti hogy vagytok ezzel?Ki hová valósi?T.bányán valaki fog szülni ilyenkor?Jó lenne ha már most összeismerkednénk.További szép babaváros napokat nektek!!!:D
8/23 A kérdező kommentje:
Nekem harmadik és Tomi lesz, az apja után:D
2013. febr. 28. 19:27
9/23 anonim válasza:
Nekem is első baba és Patrik lesz a neve.
10/23 anonim válasza:
Itt első :) Jaj már én is alig várom hogy rendezzük a babaszobát, meg a kis dolgait. Még két hétig dolgozom, utána rendezkedek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!