Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Májusi kismamik hogy vagytok?...

Májusi kismamik hogy vagytok? Mit éreztek?

Figyelt kérdés
Minden érdekel:) Meséljetek:)
2013. febr. 28. 18:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én nem dolgozom már az elejétől (2 vetélés miatt veszélyeztetett vagyok)már nagyon rossz itthon lenni a 4 fal között,hiszen elötte 2 munkahelyem is volt,de hát mindent a picurimért.Most sajna még apa sincs itthon külföldön dolgozik,úgyhogy tényleg nagyon várom már hogy tevékenykedhessek :)De legalább most már jobb idők vannak így lehet kint lenni a szabadban :)
2013. febr. 28. 19:39
 12/23 A kérdező kommentje:
Ó sajnálom utolsó:( Ez nagyon szomorú:(
2013. febr. 28. 20:01
 13/23 anonim ***** válasza:
Köszi az együttérzést,de semmi gond,én úgy gondolom minden okkal történik az életben,úgyhogy csak optimistán,persze néha én is magam alatt vagyok mint pl tegnap de ezt ráfogom a hormonokra :)Kérdésem,Ti hol érzitek a babátokat?Nekem lent van szerintem még mindig keresztbe,mert csak néha érzem a köldököm felett.Látni csak a 20 hten láttam uhán,legközelebb majd 3 hét mulva kell mennem.
2013. febr. 28. 20:15
 14/23 A kérdező kommentje:

Most lehet kinevettek, de én az egész hasamba érzem:D Hol itt hol ott:)

Csak remélni tudom, hogy befordult már, a 22. héten láttam utoljára. Akkor be volt fordulva, de akkor még olyan picik, hogy tudnak forgolódni odabent:) Sajnos nálunk a kórházba már beszüntették a 30 és a 36 hetes uh-t is, tehát marad a maszek. Eredetileg 30 hetesen akartam menni, tehát most, de a költözés miatt ez is csúszni fog:( Szóval olyan 32 hetesen fogok eljutni uh-ra.

2013. febr. 28. 20:26
 15/23 anonim ***** válasza:

És gondolom próbálod kitalálni hogy most éppen melyik testrésze volt?! :D

Nekem a 20.héten keresztben volt azért gondolom hogy még most is mert ugyanugy érzem.

Ezt egyre több helyen olvasom,hogy már nincs 30 meg 36 héten uh.Nálunk szerencsére van.Apás szülést terveztek?Roomingos szoba?Vagy ilyenen még nem gondolkoztok?

Én elöször úgy voltam,hogy jobb lesz egyedül,de már szeretném apát magam mellett tudni,adagolom is neki rendesen :)

2013. febr. 28. 20:44
 16/23 A kérdező kommentje:

Mindig van tippem, hogy mije hol lehet:D Hát nagyon remélem szülhetek spontán. Azért egy faros szülést semmiképp nem szeretnék bevállalni, mert szerintem nagyon veszélyes.

Igen, apás szülés lesz:) Mindkét lánynál bent volt velem a férjem végig, nagyon sokat segített. Nem is mernék nélküle szülni:D

És már olyan tapasztalt, hogy letudná vezetni a szülést:D

2013. febr. 28. 20:54
 17/23 A kérdező kommentje:
Egyébként ő spirál mellett fogant. Biztos azért lett kisfiú:D
2013. febr. 28. 20:57
 18/23 anonim ***** válasza:

Itt első. Nálunk is apás szülés lesz, legalább is egyelőre úgy néz ki.

Én nagyon változó hogy hol érzem. Általában köldök alatt, de nagyon sokszor köldök felett is. :) Tegnap meg kidugta valamijét!! :O :D Még nem csinált ilyet, annyira furcsa érzés volt, de nem tudom mije lehetett :D

2013. márc. 1. 13:02
 19/23 A kérdező kommentje:
Ma raktam ki egy tippelős kérdést és van aki szerint csak 12 hetesnek nézünk ki. Pedig épp ma töltöttük a 30 hetet. Kicsit sokkolt ez most. Belinkelem ide a kérdést, légyszike őszintén mondjátok meg, hogy tényleg kicsi? Mennyinek néz ki?
2013. márc. 1. 13:21
 20/23 A kérdező kommentje:
2013. márc. 1. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!