Tényleg így néz ki? Vagy lehet több babát hordott ki?
Figyelt kérdés
Ezt a képet ma találtam! Teljesen ledöbbentem, ilyet még életemben nem láttam, igaz még nem is szültem.:) Tényleg ilyen durván néz ki a has szülés után?
Én eddig ötször szültem, és bár a bőr kicsit megnyúlt a hasamon (nem annyira, hogy plasztikázni kellene), de csak 1-2 halvány csíkom van (pedig közel 4 kg-s gyerekeket szültem). Szegény nőnek nagyon elcsúnyult a hasa, szerintem ez azért ritka!
2013. márc. 5. 22:43
22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hát nem nyugodtam meg teljesen!:) Mi egy év múlva szeretnénk elkezdeni próbálkozni a babával és bár nem ez lesz a legfontosabb, de azért tartok tőle, hogy nagyon csúnya lesz a bőröm. Én csak 5-6 kg-ot hízok/fogyok felváltva (164 cm vagyok és 54-59 kg között mozog a súlyom), de a fenekem így is csíkos lett. Bár alig észrevehető. Ezek szerint én is hajlamos vagyok rá.:( Anyának a mai napig tisztán kivehetőek a csíkjai (én 25 vagyok a húgom 20 és fél, úgyhogy nem tegnap szült). Ezek szerint, akkor nagy eséllyel örököltem tőle ezt is?:( Csak én örököltem az összes rossz dolgot a szüleimtől?:D
2013. márc. 6. 05:28
23/31 anonim válasza:
21-es vagyok újra. Sokan írják, hogy hiába kenegeted, ha genetikailag haljamos vagy rá, nem ér semmit a kenegetés. Erre az én esetem rácáfol. Terhességek előtt én is mindig tele lettem csíkokkal, ha híztam vagy fogytam pár kilót. A terhességek alatt 14-17 kiló között híztam, hatalmas hasam lett, de mivel nagyon sokat kentem, nem lettem csíkos egyiknél sem. Nővérem ugyanígy volt, előtte csíkosodott, de terhesen, mikor kente, nem! Szóval, nem törvényszerű ez sem, ne aggódj emiatt!
2013. márc. 6. 09:12
24/31 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz,20 kilót híztam,rettentő nagy hasam volt, egy deka csík sem,kenjed! De nem kellenek ezek a méregdrága krémek,babylove,mamaglück krémek,olajok 1000ft körül vannak és természetes alapanyagúak.
2013. márc. 6. 11:42
25/31 anonim válasza:
Erre meg én leszek az ellenpélda. :-) Ha fogytam, híztam csíkos lettem, de terhesség alatt 1 darab csíkom sem lett. Pedig nem kentem. Szóval nem lehet tudni.
2013. márc. 6. 11:45
26/31 anonim válasza:
Hú, hát ő strandra nem hiszem hogy menni fog többet.
Ez brutális, de plasztikai beavatkozásokkal azért elég szépen lehetne ezt is kezelni, én biztos nem hagynám így mert ez sajna tényleg undorító és úgy néz ki mint ha egy medvetámadáson lenne túl nem pedig terhességen.
2013. márc. 6. 12:04
27/31 A kérdező kommentje:
És ki mivel kente a hasát és milyen gyakran? Biztos én is kenni fogom, hátha bejön!:) Mondjuk már előre beletörődtem, hogy nem fogom megúszni!:P
És utolsó válaszolók, a ti édesanyátoknak csíkosodott a hasa?
2013. márc. 6. 12:49
28/31 anonim válasza:
21-es és 23-as vagyok. Én AVON-os stria elleni krémet használtam az eddigieknél, most meg DM-eset (Babylove). Azt nem tudom, anyukámnak csíkosodott-e a hasa terhességek alatt, én nem láttam a nyomát.
2013. márc. 6. 14:19
29/31 anonim válasza:
24-es vagyok,írtam,hogy miket használtam,az anyukámnak pedig csúnyán csíkos a hasa.
2013. márc. 6. 20:54
30/31 A kérdező kommentje:
Akkor még annyit áruljatok el legyetek kedvesek, hogy milyen gyakran kentétek ezekkel a hasatokat? Naponta többször, vagy elég volt egyszer?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!