Tényleg így néz ki? Vagy lehet több babát hordott ki?
Ezt a képet ma találtam! Teljesen ledöbbentem, ilyet még életemben nem láttam, igaz még nem is szültem.:) Tényleg ilyen durván néz ki a has szülés után?
A kép: [link]
Jaj, olyan mint ha összemarcangolta volna valaki :(
Szerintem itt a terhesség mellett közrejátszottak más tényezők is..
Nem a számtól függ (hogy hányadik gyerek) hanem hogy mennyire szerencsétlen genetikát örököl vki. Én pl. nem híztam sokat az első babámnál és nem volt nagy hasam (magas is vagyok) de annyira gyatra kötőszövetet örököltem hogy szanaszét repedt terhesen a hasam! Nem ennyire durván sok és vastag de hasonlóan ronda volt szülés után.
A második babámnál már egyáltalán nem keletkezett új csík pedig nagyobb volt a hasam is (1kg val nagyobb babám lett másodjára)és a csíkok fehérek voltak.
Később is sokat javult, visszahúzódott teljesen elhalványult, de azért nagyon utálom.
De a kérdésre válaszolva igen van akinek így néz ki és van akinek semmi se látszik a hasán több gyerek után sem. Ez így van.
èn minden hízástól repedtem tini korom óta.
elsö terhességem alatt úgy megrepedtem, hogy sötét lila repedések voltak a hasamon.
szülés utánszépen vissza ment, és 1 évvel késöbb már simán bikinit vettem fel a nyaralásra, alig láthatóak a csikjaim, a hasam is elég jól vissza ment (nem lett teljesen feszes), de a csíkok szinte nem is lathatóak.
második babámnál egy kicsit sem repedtem, és a régí csíkok sem jöttek elö, mintha azok eltüntek volna teljesen. de most 8 hónappal a szülés után még mindig van kicsi hasam.
ááá...én 2 gyereket szültem, egy csík nincs a hasamon és nem is löttyedt, olyan mint volt....
nem lehet hogy ez csak fotoshopp ??? ennyire gáz szerintem extrém esetben sem lehet egy has :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!