Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg így néz ki? Vagy...

Tényleg így néz ki? Vagy lehet több babát hordott ki?

Figyelt kérdés

Ezt a képet ma találtam! Teljesen ledöbbentem, ilyet még életemben nem láttam, igaz még nem is szültem.:) Tényleg ilyen durván néz ki a has szülés után?

A kép: [link]

2013. márc. 5. 20:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
10: nem az, tényleg van ilyen, láttam hasonló durvát képen... de ez az extrém kategória, akinek ilyen, az nagyon rossz kötőszövetet örökölt.
2013. márc. 5. 20:52
 12/31 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló, csak picit kisebb repedésekkel. Nagyon gyűlölöm. :(( Pedig csak 1 baba volt. Ez genetika, anyukámnak is ilyen volt.
2013. márc. 5. 20:59
 13/31 anonim ***** válasza:
Ja azt hozzátenném, hogy több, mint 30 kilót híztam.
2013. márc. 5. 21:00
 14/31 anonim ***** válasza:

barátnőmnek lett ilyen, már első babánál is csúnya volt neki szülés után, de a másodiknál meg pláne...nagyon pici csaj, óriási volt mindkét baba....de nm ment el a kedve, most gyúrnak 3-askára...

az én hasam is csíkos lett, de én már a hízás-fogyástól is csíkozódtam:( de szerencsére nem ilyen, hanem fehér, elhalványult, de látható...ez van...

2013. márc. 5. 21:08
 15/31 anonim ***** válasza:
Én egy gyereket szültem, de nem lett ilyen a hasam. Még jóval a terhességem előtt két alkalommal fogytam 10-10 kilót, lelki okokból, elég hirtelen, ezért a csípőmön lettek kisebb csíkok, amik idővel elhalványodtak. Szülés után is megjelentek a csíkok a hasamon, bár ezek erőteljesebbek voltak, mint a fogyás miattiak, de ennyire nem volt rossz a helyzet, mint a képen. Aztán szépen ezek is elhalványodtak. 2,5 év után alig látszanak.
2013. márc. 5. 21:12
 16/31 anonim ***** válasza:

de tényleg tud ilyen lenni egy has ???? mert oké hogy striás lesz de itt szét van szakadva a bőr szó szerint...nem csíkos hanem nem is tudom milyen ....

egy több gyerekes anyuka.....

2013. márc. 5. 21:16
 17/31 anonim ***** válasza:

Tényleg tud ilyen lenni, a stria azt jelenti hogy szétszakad a bőr. Anyukámnak lett ilyen a hasa utánam,és az egészben az a rossz,hogy hiába fogy le,sosem tud annyira visszahúzódni a megrepedt bőr,mindig ilyen kelt tészta tapintású maradt. Rá hasonlítok,ezért kislánykorom óta rettegtem,hogy majd nekem is ilyen lesz ha szülök.

Kentem olajjal,krémmel egyfolytában magam,és nem lett egy darab csíkom sem. Úgyhogy a genetika is legyűrhető.

2013. márc. 5. 21:23
 18/31 anonim ***** válasza:
Krémekkel nem lehet megelőzni sajnos. Max nem örökölted. Én is kentem, mindennel, a legdrágább kencékkel, féltem, hogy olyan lesz, mint anyámnak. Mégis olyan lett. Pedig a 38. hétig egy csík sem volt. Már azt hittem megúsztam. Aztán 2 hét alatt szarrá repedtem. :(
2013. márc. 5. 21:52
 19/31 anonim ***** válasza:
Lehet hogy igazad van,de ezt sosem fogjuk megtudni. Én is elolvastam előtte a témáról mindent,azt is hogy aki hajlamos rá, hiába kenegette a legdrágább krémekkel..Viszont aki meg nem lett csíkos, simán a legolcsóbb, ámde tiszta olajokkal kente a hasát, én is ezt tettem. Úgy voltam vele, hogy inkább kenem és legfeljebb nem jön össze, minthogy meg se próbáljam. De valamennyit biztosan segít,ha nem száraz a bőröd és nem vakarod szét emiatt.
2013. márc. 5. 21:59
 20/31 anonim ***** válasza:

3x szültem, 20-20-30kg-ot híztam, de csíkjaim soha nem lettek. Most még lötyögős a hasam, 3 hónapja szültem a 3. babát, de általában szinte eredeti álltapotba visszahúzodik kb. 1 év alatt.

Írtó gusztustalan a kép.

2013. márc. 5. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!