Esett valaki teherbe, illetve hordott ki babát, makacs bőrgombával?
Barátnőmet kezelték makacs gombával, azt sajnos nem tudom, hogy milyen gyógyszert kapott pontosan, de azt mondta, fél év a gyógykezelés + még utána fél évig nem szabad teherbe esnie, mert erősen magzatkárosító a gyógyszer. De ez szájon át szedendő gyógyszer, gondolom lórúgásnyi adaggal.
Terhesség alatt sok nő szenved hüvelygombától, amire Canesten kúpot, meg a szokásos Canesten krémet adják, ez nem okoz semmiféle problémát.
Beszélj szerintem orvossal, mert a gyógyszeres kezelés szerintem nagyobb gondot okozhat, mint ha esetleg vár a kezeléssel. Persze ez attól is függ, hogy hol, milyen bőrgombáról van szó.
Nem kérdeztél meg egy bőrgyógyászt erről?
Egyébként nem akadályozza a teherbe esést a bőrgomba,így meg pláne nem hiszen nem belsőleg,méhnyak,hüvely vagy gombás.A gyereket pedíg a méhedben hordod ki és nem a karodban:D :D
31 hetes km.
De igen megkérdeztem.Semmi akadálya,és canestent lehet használni.Állítólag csak a hüvelygomba veszélyes,és az is csak szüléskor.
Csak picit aggódok,nyilván a legjobbat szeretném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!