Úgy is teherbe maradhtaok ha óvszer nélkül sexelünk de időben kiszáll a barátom?
Figyelt kérdés
Azért kérdem mert a mellem hiretelen megnőtt és elégé fáj. Csináltam egy tesztet az pozitív lett.2011. nov. 15. 14:00
1/60 anonim válasza:
Igen, hiszen már jóval az orgazmus előtt is ürül spermium... Nincs olyan, hogy időben kiszállni.
2/60 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezted? Ha a melled fáj és duzzadt, a teszted pozitív és nem védekeztetek rendesen, akkor egyértelműen TERHES VAGY!
A megszakítás nem védekezés, az előváladék is tartalmazhat spermát, mellesleg sosem tudják időben kihúzni.
3/60 anonim válasza:
bezonyám...
igen, ahogy előttem is írták, ha nem védekezel, akkor számítani kell arra, hogy teherbe esel. A megszakításos közösülés nem védekezés. A pozitív teszt terhességet jelöl.
4/60 anonim válasza:
Persze, hogy terhes lehetsz. De ha van egy pozitív teszted akkor miért kérdezed ezt? Ez nem nátha nem múlik el.
5/60 anonim válasza:
ÖÖÖÖ.... a teszted pozitív! Mi a kérdés?????
"Teherbe maradtál"!!!!!Gratulálok! :)
6/60 anonim válasza:
Nálunk is ez volt!
Most 4 hónapos a kislányunk.:)))
7/60 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert biztam benne hogy nem vagyok az. Fiatal vagyok hozzá. Sajnos pedig nagyon babás vagyok.
2011. nov. 15. 14:11
9/60 A kérdező kommentje:
17 :(
2011. nov. 15. 14:13
10/60 anonim válasza:
Háát tényleg fiatal vagy hozzá és mióta késik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!