Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úgy is teherbe maradhtaok ha...

Úgy is teherbe maradhtaok ha óvszer nélkül sexelünk de időben kiszáll a barátom?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert a mellem hiretelen megnőtt és elégé fáj. Csináltam egy tesztet az pozitív lett.
2011. nov. 15. 14:00
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Ma elmegyek a háziorvosomhoz barátommal ott kérek egy beutalót mert ugy gyorsabban adnak időpontott a nőgyógyászatra és majd holnap megtudom mikor tudok elmenni kivizsgálásra.
2011. nov. 15. 15:00
 32/60 anonim ***** válasza:
De mindenesetre a szüleidet ne hagyd ki az egészből. Tessék szépen elmondani nekik.
2011. nov. 15. 15:04
 33/60 anonim ***** válasza:
Majd írj ha tudsz.De amúgy a háziorvos is el tud küldeni vérvételre,az is kimutatja.Persze a nőgyógyászhoz tutira el kell menni.
2011. nov. 15. 15:04
 34/60 A kérdező kommentje:
Anyunak már célozgattam. Neki akor akarom elmondani amikor már nőgyógyásznál voltam és teljesen biztos leszek benne. Van anyumnak elég baja ha tuti lesz elmondom neki.
2011. nov. 15. 15:05
 35/60 anonim ***** válasza:
Szerintem még előtte mond el neki. És ne célozgass.
2011. nov. 15. 15:07
 36/60 anonim ***** válasza:
Ja,mondd el neki előtte.Anyum örült mikor kiderült,hogy terhes vagyok.Akkor 20 voltam és akkor már 2,5 éve együtt voltunk párommal,mostmár 4,5 éve.
2011. nov. 15. 15:13
 37/60 A kérdező kommentje:
igen te 20 voltál én 17 :) 20 éves lennék semmi bajom nem lenne boldog lennék és megtartanám és mident neki adnák.
2011. nov. 15. 15:15
 38/60 anonim ***** válasza:
Hidd el abból nagyobb galiba lesz ha megtudja, hogy a háta mögött mi folyik.Amúgy mivel kiskorú vagy az ő beleegyezése kell a dolgokhoz.
2011. nov. 15. 15:19
 39/60 A kérdező kommentje:
Azzal tisztába vagyok hogy kell a beleegyezése! Nem csinálok semmit a háta mögöt időben megfot tudni mindent. Nem félek attól h elmondjam neki. anya a legjobb a barátnőm :)
2011. nov. 15. 15:22
 40/60 anonim ***** válasza:
84%
megértem a problémád:(! Én 21 vagyok mindig fiatalon terveztem a babát, komoly kapcsolatom van, mi nem a semmibe válallnánk, szóval, anyagilag, simán bele férne, az az elméletem, hogy több időt tudnék rászánni egytem mellett, mint, ha utána mindjárt dolgoznom kéne, mert pénzre lenne szükségünk, anyum is egytem mellett szült, sok barátnőm született így és jó, hogy nem a nagyanyámmal élek:) ezzel senkit nem szeretnék megbántani, pusztán én így ézem! Ehhez képest sokan megítélnek, hogy így szeretném, ráadásul kivizsgálásról kivizsgálásra járok miért nem jön össze, ha ezt pl 35 évesen kéne csinálnom nagy szarban érezném magam!!!!! 17 évesen én is megilyedtem volna ennek ellenére, de egy abortuszt nem tudtam volna lelkileg végig csinálni.... ezt méregeld, ne a barátod véleményét majd szerintem, mert nem neki kell majd ezzel együtt élni!!!!!!
2011. nov. 15. 15:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!