Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos észre lehet venni, ha...

Biztos észre lehet venni, ha az óvszer kiszakad?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam, hogy ide írjam-e a kérdést, vagy a fogamzásgátlás kategóriába, de mivel nem vagyok már tini, és itt javarészt anyukák, és nők írnak, gondoltam komoly válaszokat fogok kapni.

Van már egy kislányunk, és mióta megszületett óvszerrel védekezünk. De egyre jobban félek, hogy egyszer kiszakad. Férjem megnézi, de nem annyira, hogy na nyomogassa, hogy akkor biztos nem szakadt ki, mert neki ez szerintem eszébe sem jut.

Azon agyalok, hogy azért az ondó elég sűrű, ezért ha mégis van rajta egy pici lyuk, akkor azt úgysem vesszük észre.

Mit gondoltok, elég biztonságos védekezési módszer ez?

2011. nov. 5. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Fel szoktuk utána fújni. És ha nem ereszt akkor jó. Volt már aki emiatt hülyének nézett, viszont mástól is hallottam már, hogy így ellenőrzik.
2011. nov. 5. 20:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Első! Én nem nézlek lököttnek, de megnevettetél. Elképzeltem a helyzetet.
2011. nov. 5. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!