Úgy is teherbe maradhtaok ha óvszer nélkül sexelünk de időben kiszáll a barátom?
Figyelt kérdés
Azért kérdem mert a mellem hiretelen megnőtt és elégé fáj. Csináltam egy tesztet az pozitív lett.2011. nov. 15. 14:00
21/60 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt.. tud róla . hisz ez nem csak az én "bajom" .
2011. nov. 15. 14:27
22/60 anonim válasza:
Mit mondott rá?Óvszerrel védekeztetek,vagy megszakításosan?
23/60 A kérdező kommentje:
Hát azt ha idősebb lennék meg dolgoznák már megtarthatnánk de így se ő se én nem szeretnénk megtartani. Hát 3x közösültünk ugy hogy megszakítással védekeztünk.
2011. nov. 15. 14:44
24/60 anonim válasza:
Rendszeresen meg szokott jönni?
25/60 A kérdező kommentje:
Persze. Eddig 1-2 napot késett.. maximum.
2011. nov. 15. 14:49
26/60 anonim válasza:
14. vagyok! Bocsánat míg írtam ki kellet szaladnom, és addig valóban érkezetek mástól és a kérdezőtől is válaszok, ami a korát is tartalmazta! A többi részét fenntartom, a válaszomnak, még egy teszt, mert ha pozitív is a teszted, akkor kicsi az esélye a dolgnak, hogy megjöjjön, ha meg igen és babás voltál, akkor gyakorlatilag lenne egy spontán vetélésed, ami madt szintén dokihoz mennék!!!! Ne várj még 2-3 napot!!!!! Szerintem!!!! Amúgy nem kellett volna azért lepontozni, mert megkérdeztem megint a korát:(, véletlenül!!!! Segíteni akar az ember és ezt kapja, elkeserítő mi lett itt!!!!
27/60 A kérdező kommentje:
Nem pontozott le senki! köszönöm a segítséget!
2011. nov. 15. 14:52
28/60 anonim válasza:
Vegyél még egy tesztet.A gabriel-t ajánlom.Nagyon megbízható.Kb 800 ft,ez nem mutat ál pozitívot.
29/60 A kérdező kommentje:
discolor terhességi tesztet használtam. Nem csinálok több tesztet a legbiztosabb az hogy elmegyek orvoshoz .
2011. nov. 15. 14:55
30/60 anonim válasza:
Holnap el tudsz menni orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!