Úgy is teherbe maradhtaok ha óvszer nélkül sexelünk de időben kiszáll a barátom?
Nagyon jól írták előttem.Én voltam az aki 20 évesen lett terhes.Őszintén.Nem sok mindent változtatna az,ha 20 éves lennél.A kor nem = az érettséggel.(egy nappal fiatalabb ismerősöm nagyon gyerekes,nem írok rá példákat,hogy miért.de szörnyen az.)Viszont ismerek több olyan 18 éves anyukát,aki felelősségteljes anyuka.Hidd el a szeretet nem a pénztárca vastagságán múlik.Nehéz előre mindent megvenni,de ott a tesz-vesz,rengeteg olcsó dolog van ott.Szinte fillérekbe kerül.A kisfiam turis ruhákba jár,pedig telne újra.És imádom.A szeretet a lényeg.Ahogy írták többen,az is sokat számít,hogy ha mégis elveteted,nem biztos,hogy később lehet is.Sajnos ez is előfordulhat,mert ugye evvel is tisztában kell lenned,hogy az abortusszal ezt is vállalnod kell.A másik,sokan 35 évesen jönnek,hogy mit csináljanak,hogy legyen babájuk.Az egészséges terhesség 20-25 éves kor között van.Az más,ha soká jön össze a baba.Az meg,hogy hiába támogatnak a szüleid,de a barátod nem akarja,akkor elveteted.Kettőtök döntése.Nem csak a barátodé.Neki lehet nem fájna,te meg lehet lelkibeteg leszel.Ez egy gyerek,egy élő ember, úgy mint te vagy én.Csak kicsibe.De először bizonyosodj meg róla orvos által,hogy terhes vagy.Anyukáddal meg még ma beszélgess.Rájuk számíthatsz a gond esetén.
Amúgy hidd el pár év múlva sem lesz jobb az anyagi helyzet ebben az országban,de az már nem ide tartozik.E.
Drukkolok neked,hogy téves legyen a teszt!Bár nem hiszem,de mégis nagyon fiatal vagy még!
Jajj,ma már 28 éves vagyok,volt nekrem is egy ilyen esetem 8 évvel ezelőtt,20 évesen!Pedig nekem már munkahelyem is volt,meg komoly barátom is,mégis egyetlen egy "balesetből"terhes maradam!Nagyon letörtem,túl fiatanak érztem magam a lekötöttséghez,babázáshoz!Kb.7 hetes lehettem amikor spontán elment a baba!Úgy kellett,hogy történjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!