Úgy is teherbe maradhtaok ha óvszer nélkül sexelünk de időben kiszáll a barátom?
Figyelt kérdés
Azért kérdem mert a mellem hiretelen megnőtt és elégé fáj. Csináltam egy tesztet az pozitív lett.2011. nov. 15. 14:00
11/60 anonim válasza:
Terhes vagy.Mi az,hogy teherbe maradhatok és nagyon babás vagyok?Bocsi,de nem értem.Tény,hogy pozitív.HÁny éves vagy?Mi lesz szegénynek a sorsa?Mióta vagytok együtt a barátoddal?
12/60 A kérdező kommentje:
Még majd most kell megjönnie. Csak megnőt a mellem (elégrendesen) és nagyon fáj. tegnap meg ma úgy görcsöltem mintha megjönne a menstruációm. Hétfőn csináltam egy tesztet ami pozitív lett.
2011. nov. 15. 14:17
13/60 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell flegmázni szerintem bárki járhat így ha neked ez nem tetszik ne kommentáld légyszi. elég bajom van nem kell a te szörnyű véleményed! Köszi !
2011. nov. 15. 14:18
14/60 anonim válasza:
hát akkor is görcsölhet ha terhes vagy, csak az picivel másabb, ha a teszt pozitív lett, akkor biztosan terhes vagy, főleg ha ennyire előre kimutatta, nem tudnál venni még egy tesztet? a mostani vizeletedből is ki fogja mutatni, nem kell reggel csinálnod, és drága teszt se kell, ha pozitív, akkor beszélj a barátoddal, anyukáddal, és a döntésedtől fügetlenül irány a doki!!!! Miért nem válaszol, hány éves vagy?
16/60 A kérdező kommentje:
Már irtam hogy 17 vagyok ! Barátom tud róla. Azért tettem fel ezt a kérdést mert barátom megvolt róla győzödve h ugy csak nem maradhatok teherbe hogy nem élvezett el bennem. Még megvárom hogy megjöne vagy nem. ha 2-3 napot késik megyek orvoshoz. Aután mondom meg anyumnak.
2011. nov. 15. 14:23
17/60 anonim válasza:
írta már ,hogy 17
igen, én is csinálnék még egy tesztet, volt már olyan, aki pozitívnak nézte itt az oldalon a negatív tesztjét 16 évesen és nagyon beparázott, aztán anyuka megfejtette, hogy az nega. Ha egyértelműen pozitív, akkor jöhet a beszélgetés anyuval, pároddal és a doki. Ez kell akkor is, ha elveteted és akkor is, ha megtartod.
18/60 anonim válasza:
Bárki nem járhat így csak az aki így védekezik
19/60 anonim válasza:
Barátod tud a pozitív tesztről?Csinálj még egy tesztet.Ha mielőtt megjönne és már pozitív akkor az tényleg az.Nem akarlak elkeseríteni.Elég valószínű.Régóta vagytok együtt?
20/60 A kérdező kommentje:
Védekezek óvszerrel.. 2-3x volt így egymás után..és valószínű beis csúszott.
2011. nov. 15. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!