Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom, hogy azért ment el a...

Aggódom, hogy azért ment el a babám, mert sovány vagyok. Aki soványan hordott ki egy babát, megírná, hogy hány centi/kg volt teherbeeséskor?

Figyelt kérdés
Én 172/ kb.52kg vagyok. Már van egy kisfiam, vele sem lehettem sokkal vastagabb mikor teherbeestem, de csak kb. 10 hetesen álltam mérlegre, előtte már hónapok óta nem mértem magam, 69 kg-val mentem szülni, szoptatás alatt nagyon lefogytam erre a súlyra(11 hónapig szoptattam), utána pár hétre estem teherbe, de elment 8 hetesen.
2010. nov. 8. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
52 kiló az tök jó. A felettem lakó csajszi 45 kilósan szült egészséges kislányt nem ezen mult szerintem hogy elvetéltél. Más ok lehet. Sajnálom.
2010. nov. 8. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is elég vékonynak számítottam az első terhességem elején: 164cm és 48kg.

Alapvetően csak a soványság biztos nem lehet ok a vetélésre. De egy vérképet talán nem ártana nézetned.

Sajnálom, és kívánom, hogy legközelebb minden rendben legyen!!!

2010. nov. 8. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 168cm vagyok, 52kg voltam amikor terhes lettem, az első három hónapban lefogytam 49kg-ra, nagyon aggódtam, de az orvosom nyugtatott, hogy a babának ettől nem lesz baja, elveszi ami neki kell, persze vitamint folyamatosan szedtem! Most 29 hetes vagyok és 55kg.

Sajnálom ami Veled történt, szerintem nem a kis súlyod volt a probléma!

2010. nov. 8. 16:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem legközelebb nem lesz semmi baj.
2010. nov. 8. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ami veled történt!

Én 172/56 voltam.Már 29 hetes vagyok és csak pár kilót híztam,de a baba szépen fejlődik.Igaz engem mindig alultápláltnak mondanak és vérszegény is vagyok,de szerintem a babád nem ettől ment el.

2010. nov. 8. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia,én 174 cm vagyok és a 17. héten voltam 52 kg,állandó hányás és rosszulét miatt kétszer is infuzió kúrán fogtak a kórházba,kb. a megmozdulástól kezdett alábbhagyni a hányinger és ekkor kezdtem el élvezni a terhességet,még a teát,vizet is kihánytam,szörnyű volt.Végül 64 kg-val szültem.A babának végig semmi baja nem volt,az orvosok inkább értem aggódtak,mert már jártányi erőm sem volt és iszonyat volt a vérképem is.Nem hiszem,hogy emiatt ment el a babád.Sajnálom,hogy elment a Kispockod,Kitartást!
2010. nov. 9. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!