Ha valakinek teherbeeseskor Candida fertozese van, meg lehet menteni a terhesseget?
Szerintem ne aggódj miatta, kezeltesd mindenképp, semmi baj nem lesz! Ha pedig most "próbálkoznátok" a babával, inkább ne, nehogy átadd a partnerednek, ő meg majd vissza.
Nagyon sok nőnek van a terhesség elejétől gombás fertőzése, ráadásul visszatérő is, és semmilyen problémát nem okoz!
Nekem ami nagyon bejött, az a Gynophilus kapszula. Rengetegszer volt gombás fertőzésem, állandóan visszajött. Kipróbáltam ezt a kapszulát, és mintha elvágták volna, mondjuk 2 hétig használtam. Azóta ha érzem, h nincs valami rendben, viszket vagy ilyesmi egyből rakok be egy kapszulát, használom néhány napig, és nem jön ki újra.
Nekem a nődokim ajánlotta, és bejött. Ha nem próbáltad még, vegyél egy dobozzal, nézd meg segít-e. A DM-ben lehet kapni, ha van kuponfüzeted, joker termékként olcsóbban meg tudod venni, mint a gyógyszertárban. Alapára kb. 3000 Ft.
Koszi szepen az infot a Gynophilus kapszulaval. Vettem is es naponta kettot akarok hasznalni.
Az lenne a kerdesem, hogy szukseges a huvelyoblites?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!