Méhen kívüli terhesség és missed ab. után a következő teherbeeséskor veszélyeztetett terhes leszek? Ha igen, mivel jár?
Szerintem nem leszel veszélyesztetett terhes automatikusan. A méhen kívüli terhesség, az úgymond egy "szerencsétlen" helyet. Nekem is volt egy missed ab-om, elhalt a terhességem, a mostanit ugyan úgy kezdtem, mintha mi sem történt volna. Az más, hogy nem így lett, kétszer voltam már klinikán, fenyegető vetélés miatt, így lettem veszélyeztetett terhes.
Én az első pozitív teszt után mentem uh-ra, nehogy méhen kívüli legyen, igaz még nem volt szívműködés látható, de jó helyen volt a beágyazódás. De szerintem azért jobb, ha kicsit kímélőbb éltetet élsz majd, ha újra babás leszel és írasd ki magad a munkahelyedről is ha tudod minél előbb. Taláb egy labort érdemes előre nézni, egy pajzsmirígy funkcióval és vitaminnal előre feltölteni a szervezeted.
Sok szerencsét kívánok neked!
Szia! Nekem 2 baba ment el spontán, mégis a munkám miatt lettem veszélyeztetett terhenek nyílvánítva. Ha nem fizikai munkát végeztem volna, akkor akár végig is dolgozhatnék, mivel semmi gondom nincs most szerencsére.
36hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!