Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhen kívüli terhesség és...

Méhen kívüli terhesség és missed ab. után a következő teherbeeséskor veszélyeztetett terhes leszek? Ha igen, mivel jár?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem leszel veszélyesztetett terhes automatikusan. A méhen kívüli terhesség, az úgymond egy "szerencsétlen" helyet. Nekem is volt egy missed ab-om, elhalt a terhességem, a mostanit ugyan úgy kezdtem, mintha mi sem történt volna. Az más, hogy nem így lett, kétszer voltam már klinikán, fenyegető vetélés miatt, így lettem veszélyeztetett terhes.

Én az első pozitív teszt után mentem uh-ra, nehogy méhen kívüli legyen, igaz még nem volt szívműködés látható, de jó helyen volt a beágyazódás. De szerintem azért jobb, ha kicsit kímélőbb éltetet élsz majd, ha újra babás leszel és írasd ki magad a munkahelyedről is ha tudod minél előbb. Taláb egy labort érdemes előre nézni, egy pajzsmirígy funkcióval és vitaminnal előre feltölteni a szervezeted.

Sok szerencsét kívánok neked!

2009. szept. 2. 17:14
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! És te is vigyázz magadra!
2009. szept. 2. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én veszélyeztetett terhes voltam egy missed ab. és méhen kívüli után. Ez annyit jelentett, hogy a 13. hétig Utrogestant kellett szednem a biztonság kedvéért. Amúgy a terhesgondozás semmiben nem különbözött egy normál terhességétől, csak beírta a nőgyógyászom a kiskönyvembe nagy betűkkel, hogy veszélyeztetett. Szerencsére semmi problémám nem volt, sőt mondhatni minta terhességem volt.
2009. szept. 2. 20:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2009. szept. 2. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 2 baba ment el spontán, mégis a munkám miatt lettem veszélyeztetett terhenek nyílvánítva. Ha nem fizikai munkát végeztem volna, akkor akár végig is dolgozhatnék, mivel semmi gondom nincs most szerencsére.

36hetes pocis

2009. szept. 4. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!