32+4 hetes kismama vagyok és sokszor a legkisebb hülyeségen felkapom a vizet, de nem akarom, mert féltem a babát? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 14:00
1/3 anonim válasza:
Na én pont ugyanígy vagyok! Ráadásul a Párom mostanában többet dolgozik, így elég sokat "hisztizem"...
30+6 hetes kismama
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem kicsit még rátesz az is,hogy elég sokat voltam beteg (nátha,orrfolyás,köhögés) és,hogy van egy elég akaratos,dackorszakát élő 2 és fél éves fiacskám,aki most aztán még jobban ellenkezik velem,hogy egyre nagyobb a hasam.Próbálom magam nem felhúzni,de amikor már a csillagokat is lebeszéltem az égről és még akkor se fogad szót,robbanok.Ilyenkor lelkiismeret furdalásom van,mert félek,nehogy ártsak a babának.Szóval tök jó!!!
2013. márc. 5. 14:13
3/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ártanál a babának, hiszen olvastam itt ilyeneket, hogy végigstresszelték a terhességüket és semmi, de semmi baja nem lett a Picinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!