Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38-39-hkm, hogy vagytok?

38-39-hkm, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
38-39-hkm,hogy vagytok???????babaszoba?????méhszáj????esetleg fájdalom????????Én most fogom elkezdeni a homeopátiás bogyókat(szülést elősegítő bogyók )

2013. márc. 4. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

38+2 hetes vagyok.minden készen áll már.méhszájam 32 hetes korom óta 3100 :( igazán nyílhatott volna még,de azóta semmi.jóslóim vannak egy ideje.én a málnalevél teát iszom kicsit több mint egy hete.

2013. márc. 4. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én 37+5 hetes vagyok. Már nagyon várom a végét. Mindennel kész vagyunk. Méhszájam egy ujjnyira van nyitva kb. a 36. hét óta és 1-2 napja vannak mensi szerű "görcseim". Persze ez még semmi... :)

Málnalevél teát iszom, ami nekem annyiból jött be egyenlőre hogy elmúlt a székrekedésem. :)

kitartás!

2013. márc. 4. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
38+5 hetes vagyok, várom már nagyon hogy kijöjjön, esténként már elég nehéz.:) múlt heti uh-n 3480g volt, ezért nyugodtan kijöhetne most is, mert elég nagy. Méhszáj 32.héttől 2100 volt, azóta csak 35.-en nézték, akkor is ennyi volt, most nem tudom. Jóslóim folyamatosan vannak, napi többször is. Baba mozog és állítólag a hasam sem ment le, bár ezt nem tudom, mindenkinél van ilyen? Nem marad fönt?:) szoba kész, be van pakolva. Én csak a gátmasszázst csinálom pár hete, de nem tudom, ér-e valamit...
2013. márc. 4. 15:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor az jó .Legalább egy picit nyíltatok Én még semmit (de már nagyon uncsi)Lehet,hogy veszek Én is málnalevelet .
2013. márc. 4. 15:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Ma +szültem az édes kis Lucikámat.11:00-kor 50-cm és 3275g Gyors és szupi szülést nektek csajok.Zsuzsa
2013. márc. 5. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!