Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rajtatok nincs álomkór?...

Rajtatok nincs álomkór? Felkelek 2 óra múlva már ragad le a szemem, semmi energiám nincs, ez így marad a terhesség végéig már? Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
22hkm
2013. márc. 3. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
én gyakorlatilag végig aludtam a 9 hónapot :)
2013. márc. 3. 14:23
 2/7 anonim ***** válasza:

ezzel én is így vagyok...reggeltől estig esélytelen, hogy alvás nélkül kibírjam. reggel 9 körül kelek, este 9kor már alszom, és persze ebéd után is :)

35 hkm

2013. márc. 3. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
én még csak 5 hetes vagyok de már most úgy tudnék aludni egész nap a párom már álomszuszéknak hív :)
2013. márc. 3. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem az elején volt álomkór, mindig tudtam volna aludni, pedig sosem voltam jó alvó, aztán a második trimeszterben élénkebb voltam, mint valaha, és visszatért minden a régi kerékvágásba, és most már 2 hete felkelek reggel frissen és üdén, de pár óra múlva ki vagyok merülve, és ha aludni akarok max fél óra, de a fekvés sokat segít. Remélem visszatér a rossz alvó képességem szülés után, mert nem vagyok én ehhez hozzászokva :D

36hkm

2013. márc. 3. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
De bizony! A többi terhességemnél a 12. hét után, ahogy elmúltak a rosszullétek, energikus lettem, de most már a 18. hétben vagyok, és mindig nagyon fáradtnak érzem magam. Alig várom, hogy jobb legyen! Talán most, ha jön a tavasz, jobban leszünk! :-)
2013. márc. 3. 21:46
 6/7 A kérdező kommentje:
JAjj lányok, hát engem is a tavasz gondolata tölt fel némi erővel, a jó időtől várom az energiát, utolsó remények! :))) Kitartást nektek is!
2013. márc. 3. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Szörnyű! Még csak a 6. hetet kezdtem, de egész nap csak kóválygok, ásítozom.

Nem jó ez így, mert egy 9 hónapos energiabomba után kell közben rohangálnom. Remélem elmúlik, mihamarabb...

2013. márc. 4. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!