Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bárki mehet kismama tornára?...

Bárki mehet kismama tornára? Bármikor? Miért érdemes elmenni rá? Vannak esetleg tapasztalataitok? Milyen egy ilyen foglalkozás?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 4. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Ez engem is érdekelne. :)
2013. márc. 4. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, legalábbis nálunk úgy van, h doki ad ki igazolást arról h mehetsz, és a 17. héttől lehet elkezdeni!De ez mindenhol változó, de a doki engedélye kell hozzá!
2013. márc. 4. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Az orvosodnak be kell írnia a kiskönyvedbe, hogy tornázhatsz, anélkül sehova nem engednek be! Betöltött 12. héttől lehet és szerintem abszolút jó dolog! Mi tanulunk sok olyan dolgot is ami hasznos lesz majd a szülésnél vagy utána, pl légzések, gáttorna stb..
2013. márc. 4. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Vannak olyan veszélyeztetett terhesek, akik nem mehetnek. Ha minden rendben, a 12. hét után mehetsz. Szerintem érdemes, jót tesz a mamának, babának is!
2013. márc. 5. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Én csak megkérdeztem a dokijaimat még a legelején, azt mondták, tornázhatok, ha nincs panaszom, részükről oké. Itthon a gép előtt, dvd-kkel csináltam, jól éreztem magamat tőle.
2013. márc. 6. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!