Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismama is van igy mint én?

Más kismama is van igy mint én?

Figyelt kérdés
Közel 19 hetes vagyok és nem érzem még hogy mozogna a baba.
2013. márc. 4. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Első babánál van, hogy csak a 22. héten érzik meg először a mozgását. Ez függ attól is, milyen testalkatú vagy, meg hogy hogy hol van a méhlepény...

Én mondjuk pont nagyon vékony vagyok, és hátul volt a méhlepény, így én már a 16. héttől éreztem a kislányomat. A leggyakoribb egyébként a 20. hét, akkortól érzik a legtöbben először az első babájukat.

2013. márc. 4. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Én nem vagyok vékony,és nekem mellső fali a méhlepény,de már 16+5 hetesen éreztem az első mozgást.De ténylegesen nap mint nap mozogni a 20. héttől kezdtem érezni.

Szóval még nem vagy lekésve semmiről sem,nyugodj meg :)

Boldog babavárást :)

Első babás 30+6 hkm

2013. márc. 4. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem hátsófali lepény van, átlagos testalkat, 16. héten mozdult meg először, utána pár napig nem is éreztem, most 20 hetes vagyok, naponta többször is érzem, egyre aktívabb :-)
2013. márc. 4. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha első baba akkor valószínűleg a 20dik héttől fogod érezni. Ha többedik akkor attól függ, hogy a lepény hol tapad. Én hanyatt fekve szoktam nagyon érezni pár perc pihenő után.

17 hetes kismama

2013. márc. 5. 08:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Elég vékony vagyok és első baba lesz. 1-2 alkalommal szerintem őt éreztem, de mostanában semmi. :( Boldog babavárást mindenkinek :)
2013. márc. 5. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:

szia!

Én kicsit testesebb vagyok, az első babát a 16. héten már egyértelműen éreztem, a 14. héten meg bugyborékolást, de az én lányom amúgy is kis sajtkukac, bent is az volt meg most kint is pont olyan...amúgy nem légy elkeseredve! Előbb-utóbb érezni fogod, még kívánni is fogod a nyugalmat :D

2013. márc. 5. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj! Én az elsőt 16 hetesen éreztem, a többit 12-14. hét között, és képzeld, most a hatodikat csak 17 hetesen kezdtem igazán érezni, már én is nagyon türelmetlen voltam. Igaz, mellső fali a lepényem, és állítólag nagyon nagy, de akkor is nagyon zavart, hogy nem érzem. Első babánál 20-22 hetesen sem késő érezned! Kitartás, hamarosan érezni fogod!
2013. márc. 5. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!