Más kismama is van igy mint én?
Első babánál van, hogy csak a 22. héten érzik meg először a mozgását. Ez függ attól is, milyen testalkatú vagy, meg hogy hogy hol van a méhlepény...
Én mondjuk pont nagyon vékony vagyok, és hátul volt a méhlepény, így én már a 16. héttől éreztem a kislányomat. A leggyakoribb egyébként a 20. hét, akkortól érzik a legtöbben először az első babájukat.
Szia.
Én nem vagyok vékony,és nekem mellső fali a méhlepény,de már 16+5 hetesen éreztem az első mozgást.De ténylegesen nap mint nap mozogni a 20. héttől kezdtem érezni.
Szóval még nem vagy lekésve semmiről sem,nyugodj meg :)
Boldog babavárást :)
Első babás 30+6 hkm
Ha első baba akkor valószínűleg a 20dik héttől fogod érezni. Ha többedik akkor attól függ, hogy a lepény hol tapad. Én hanyatt fekve szoktam nagyon érezni pár perc pihenő után.
17 hetes kismama
szia!
Én kicsit testesebb vagyok, az első babát a 16. héten már egyértelműen éreztem, a 14. héten meg bugyborékolást, de az én lányom amúgy is kis sajtkukac, bent is az volt meg most kint is pont olyan...amúgy nem légy elkeseredve! Előbb-utóbb érezni fogod, még kívánni is fogod a nyugalmat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!