Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Hányan várjuk a...

Kismamik! Hányan várjuk a babócát októberre? (:

Figyelt kérdés

2013. febr. 28. 17:40
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
október vége,elvileg ma vagyok pontosan 6 hetes,folyton farkaséhes vagyok és nagyon fáradékony,aluszékony,bármilyen nemű lehet,habár van már itthon egy kislány,furi,mert vele ilyenkor már folyton hánytam...ja és már most nem jók a nadrágjaim..
2013. márc. 4. 13:11
 32/40 anonim ***** válasza:
október 18., kalkulátor szerint :)hányinger folyamatosan, meg puffadás. 2. baba, de már túl vagyok egy antibiotikumos kezelésen.....tüdőgyuszi...de azt mondták, nem lehet baja....remélem :)
2013. márc. 4. 13:37
 33/40 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én október 6-ra vagyok kiírva. Már van egy kislányunk, de mindegy milyen nemű lesz a második, csak egészséges legyen. Én már 3-4 hete nagyon rosszul vagyok, hányok, öklendezek, szédelgek egész délelőtt. Aztán napközben a sok teendő mellett valahogy elmúlik, este viszont megint elővesz a rosszullét és a hulla fáradtság. Ahogy lefekszik a kislányom én is eldőlök és reggelig meg se mozdulok.

2013. márc. 4. 13:58
 34/40 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Október 16-ra várjuk, ő lesz az első :) És mindegy mi lesz, csak legyen egészséges mint a makk :)
2013. márc. 4. 18:46
 35/40 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Csatlakozom én is. 7 hetes terhes vagyok, a kalkulátor szerint október 22-re várjuk, az első ultrahang leleten viszont október 24. van. Szóval valamikor akkortájt. Nekem már van egy nagylányom, de a páromnak még nincs sajátja, úgyhogy nekem második, neki ELSŐ! :) Mindegy hogy fiú vagy lány, csak egészséges legyen. És nem is biztos hogy szeretném tudni, legyen ez meglepetés. A lányomnál is így volt. Gratulálok mindenkinek!
2013. márc. 4. 18:56
 36/40 A kérdező kommentje:

Jól összegyűltünk!

Szivből Gratulálok Mindenkinek!:))

Természetesen aki szeptemberre vagy novemberre várják babucijukat ők is beleférnek :)))

Mi október 10.re várjuk a picit kalkulátor szerint... uh szerint a jövőhéten majd kiderül! :)

Örömteli babavárást Hölgyeim!! :))

2013. márc. 5. 13:41
 37/40 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Okt.18ra vagyok kiírva.Szfváron fogok szülni.3.baba.:-)Puffadás,hányinger,fáradság,kis hasfájás kínoz.Van fiam,lányom is,de inkább csajszit várnánk.:-)
2013. márc. 6. 12:01
 38/40 Monayka válasza:
sziasztok!Én debreceni vagyok és október 11-12-e körül fogok szülni.Hétfőn megyek megint ultrahangra s félek,remélem nincs semmi baja a picinek.Vajon mikor lehet megtudni a nemét?:-)
2013. márc. 8. 18:48
 39/40 anonim ***** válasza:
Október 31-re vagyok kiírva. :)
2013. jún. 18. 16:13
 40/40 atina1983 válasza:
Sya én okt.10 és kisfiú
2013. jún. 20. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!