Kismamik! Hányan várjuk a babócát októberre? (:
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 17:40
21/40 anonim válasza:
Kalkulátor szerint október 4-re.
Pont 9 hetes vagyok. Mindegy, hogy lány lesz-e vagy fiú. Első baba. És kb 3 hete nagyon rosszul vagyok. Hánytam már vagy hatszor eddig. Egy-két napig jól vagyok, utána meg pár napig nagyon rosszul. Fogytam is 2-3 kilót. Őszintén szólva nagyon nem élvezem és rettentően várom már, hogy ehessek rendesen, mert így egyre gyengébb vagyok.
Egyébként a mellem nőtt egy keveset, de azon kívül semmi nem látszik rajtam. :) Csak az, hogy fogyok... és amúgy is vékony voltam, szóval jelenleg inkább tűnök betegnek, mint boldog kismamának. :S
22/40 anonim válasza:
kalkulátor szerint október 15. orvosnál még nem voltam de jövöhéten megyek. kiváncsi leszek ott mit mondanak.
23/40 anonim válasza:
elvileg október 16 az időpont de tudom hogy ez még változni fog, mert még csak 7 hetes vagyok
25/40 anonim válasza:
Én is oktober 25. Ma vagyok 6+3 hetes!
26/40 anonim válasza:
Nem akar vki nyitni egy fórumot valahol 2013.októberi babák címmel? :))
27/40 anonim válasza:
Október 24... elvileg 6 hét 5 nap. :) Első baba, és nagyon nagyon várjuk. Régóta szeretnénk már.
28/40 anonim válasza:
Sziasztok! Ma töltöttük a 8. hetet...október 14-e a dátum és kettő lakóm van! :))
Mindenkinek boldog babavárást!
29/40 anonim válasza:
babanet-en van októberi babák 2013 :)
30/40 anonim válasza:
november eleje, beférek a csapatba? :D 2. babó lesz, van egy lányunk, igazából mindegy mi lesz, csak egészséges legyen és legalább olyan szép és okos mint a nővére :D:D Férjem iker fiúkat szeretne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!