Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, főleg akik vékonyak...

Kismamik, főleg akik vékonyak ti is jártok így? (17+5 hkm)

Figyelt kérdés
17+5 hkm vagyok és elég vékonyka ma reggel meg arra ébredtem hogy szinte eltűnt a hasam, nagyon ijesztő... Más is van így vele, este meg mintha lenyeltem volna egy dinnyét! Máskor is jártam már így de nem ennyire. Meg én még nem éreztem mozogni :( Ti hogy vagytok vele?

2013. febr. 27. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam kb a 14. hétig. Reggelente szinte lapos volt a hasam, estére viszont kigömbölyödött. Most 18+4hetes vagyok, demár reggel is, nappal is, mindig ugyanolyan kerek. Nekem 2. babám, én már 15 hetestől érzem a mozgását, az első babánál csak a 18.héttől kezdtem érezni. Nyugi, minden rendben van.
2013. febr. 27. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ma reggel ugyanezt éreztem, pedig már egész nagy (volt) a pocim! Kicsit megnyugtattál, hogy nem vagyok egyedül! 17 hetes
2013. febr. 27. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:
én is vékony, első baba, de nekem ilyen nincs. sőt, elég fájdalmas, amikor nő a hasam (valahogy nem fokozatosan történik, hanem 12-3 nap alatt nő egy nagyot, aztán olyan több, úgy egy hétig, aztáűn megint nő. kisebb sosem lesz). 17+0 héttől érzem a baba mozgását. most vagyok 18+4
2013. febr. 27. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
1-2-3 nap*, aztán olyan marad úgy egy hétig*
2013. febr. 27. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem is lapos a hasam reggel. csak estére lesz nagyobb, de azt inkább az egész napi étkezés hatása.

mondjuk én fogyok a terhesség alatt, mert sokat vagyok rosszul, gyakran hányok.

bár én csak 12+3 hetes vagyok

2013. febr. 27. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:

nem sokára küldök Neked képet, én a 3. babámat várom és 46 kg vagyok....a különbség hogy este sem sok hasam van, de reggel meg főlleg....

látszódik magamhoz képest de nem nézek ki terhesnek holott félidős leszek hamarosan és ráadásúl 3. babámmal :)))

mozogni én már érzem rendesen, így megnyugtat hogy életben van mert amúgy aggódnék a "lapos" hasamat elnézve...

2013. febr. 28. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!