Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik ti mikortol erzitek...

Kismamik ti mikortol erzitek a babamozgast? Milyen erzes? En a 18. Hetbe jarok de meg nem erzek semmit. Ez baj? Mikor fogom erezni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 16+5 hetesen éreztem először egy-két mozgást.Aztán abba maradt.Majd 18 hetesen megint éreztem 2 nagyobb mozgást,majd megint csend.Aztán 20 hetesen jelentkezett be újra,és onnantól kezdve minden nap éreztem,és ahogy teltek a hetek egyre erősebben és egyre többet.Most már a bordáim között mozog és már néha fáj is a mozgása :)

30 hkm

2013. febr. 26. 19:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Es hol fogom erezni? A hasam legaljan? Kozepen? Vagy Meg fentebb? es ha elsonek erzem utana mindennap fogom erezni?
2013. febr. 26. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól is függ hol van a lepényed!? Nekem melsőfali volt és csak ritkán éreztem sajna!
2013. febr. 26. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:

én 16 hetes vagyok, baba mérete szerint 17 hetes, tehát én is a 18.ban vagyok...én egy hete kezdtem el érzeni, de akkor csak egy egy rúgás volt, most 2 napja viszont rendszeresen érzem!!! (és elég hosszú ideig...reggel este nagyon aktív :) ) nem tudnám nem észre venni, szóval elég egyértelmű hogy ő az :))

a kezemet oda szoktam tenni mikor beindul és azt már szabad kézzel is lehet érezni ha nagyot rúg...

nekem alul rugdos és kicsit jobb oldal fele lehet a lába, szerintem ülő pozícióban van, mert ha a feje lenne alul akkor feljebb rugdosna :))de azt is lehet érezni ahogy oda simúl...

nekem amúgy hátsó lepényem van....neked milyen ? nem lehet h melső fali?

2013. febr. 26. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:

én 17+0 hetesen éreztem először úgy, hogy akkor már teljesen biztos voltam benne, ha a babám az. aztán kihagyott egy napot, másnap megint, majd egy nap kihagyás, másnap újra és azóta gyakorlatilag folyamatos: mindennap, minden napszakban érzem. mondjuk az enyém elég aktív kisbaba.

ne aggódj, nem baj, ha te még nem érzed. van, aki csak 21-22 hetesen kezdi érezni. az is normális, ha érzed, aztán pár napig nem, aztán megint. azt szoktam mondani, h a normális az egy nagyon tág fogalom. te bőven ennek határain belül vagy. ne hasonlítsd magad más kismamákhoz, mert csak feleslegesen idegesíted vele magad és az nem tesz jót.

2013. febr. 26. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:

5. vagyok

nekem is hátul van a méhlepény és többnyire én is alul érzem, leginkább a bal oldalon, néha középen.

2013. febr. 26. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 17. héten éreztem először úgy hogy akkor már biztosan tudtam hogy ez a baba mocorgása. Sokan szokták írni hogy akinek van egy kis háj a hasán az kevésbé érzi, vagy késöbb érzi, nekem van háj a hasamon és mégis ilyen korán éreztem, ja és első baba.

34hkm

2013. febr. 26. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
16 hetesen,de nem az a pillangós rezgéses dolog volt,rendes mocorgás,semmivel össze nem téveszthető
2013. febr. 26. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

nekem is mellsőfali a lepény,és még is szépen éreztem a mocorgást,és azóta is szépen érzem.Kedves kérdező,a köldököd alatt fogod érezni először,vagy pedig max a köldök vonalában,mert a 20. héten a köldökig ér kb a méh teteje(fundusa).Majd aztán ahogy telnek a hetek szépen egyre fentebb is fogod. :)

2013. febr. 26. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!