16-17 hetes kismamik! Mennyit nőtt a hasatok (cm-ben)?
Figyelt kérdés
Hány centi volt a haskörfogatotok terhesség előtt, és hány centi most?2013. febr. 25. 15:50
1/12 anonim válasza:
69 volt most 78-79 cm.....és Neked kedves kérdező??
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem a derékbőségedet mondod? Nekem az változott 72-ről 82-re, a haskörfogatom 82-ről 94-re. :-) Pedig előtte sem voltam vastag, igaz, már ötször szültem, és ez a hastájékon látszódott, hiába fogytam vissza 59 kg-ra...
Légyszi írjatok még!!!
2013. febr. 26. 07:52
4/12 anonim válasza:
én köldöknél mértem ezeket az adatokat....tehát köldöknél kezdtem 69-ről és az lett 78 -79
nem arra gondoltál? :)
nekem is 3. baba
5/12 anonim válasza:
várj most megnéztem h az utolsó orda alatt kell lemérni igaz ?? :))) nah akkor lemérem neked!
6/12 anonim válasza:
nekem az utolsó borda alatt 66 cm....nem hiszem hogy 2 cm-nél többet nőtt volna mert alul van pocakom, felül még nincsen
7/12 anonim válasza:
belegondolva szerintem semmit nem nőtt :))
8/12 A kérdező kommentje:
Hú, de vékonyak vagytok! :-) Igen, én is köldöknél mérem, ahol a legnagyobb a haskörfogat.
2013. febr. 26. 19:20
9/12 anonim válasza:
ezt mind én írtam :) amúgy nekem köldök alatt szélesebb a pocim mint köldöknél ....jó pár cm-el....
10/12 A kérdező kommentje:
Ja, bocs,nem esett le, hogy két különböző adatot is írtál, azt hittem, két külön ember írta... Szóval, nagyon csinos lehetsz!
2013. febr. 27. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!