Kismamik! Mikor sikerült a baba, peteéréstől végig (mensi napjáig/pozi tesztig) szurkált a hasatok?
Szia!!
Én mindig mentem UH-ra a dokimhoz tüszőt nézni, és onnan tudom, hogy már előtte szurkált 3nappal és kb utána is ugyanennyivel.
Tehát nekem nem szurkált végig!!
Utána rá majd két hétre éreztem a nemvárt körül olyan mensis fájdalmat.
De szerintem ez eltérő lehet, van aki nem érez semmit, van akinek meg nagyon tud görcsölni peteéréskor! :)
19hkm
Nálam általában sem szokott különösebb tünet lenni, csak annyi, hogy menzesz előtt fél-1 nappal már görcsölök.
Amikor terhes lettem akkor annyi tünetem volt, hogy semmit nem éreztem. Kimaradt a menzesz és még mindig semmit nem éreztem. kb 4-5 napot vártam és akkor csináltam a tesztet, ami pozitív lett. A hányinger is kb a teszttel egyidőben kezdődött, meg a mellfeszülés is.
Egyetlen másodpercig sem szurkált. :)
33 hetes km
Nászúton voltunk wellnessezni a nemvárt előtt 4 nappal. Annyira szúrt az oldalam mint még soha, aludni sem bírtam rendesen. Akkor már sejtettem, hogy baba, be se mentem a vízbe...:) Mensi előtt a 3. napon csináltam tesztet. Nem bírtam tovább várni. :) Halvány pozitív lett. Semmi más tünetem nem volt. Persze 3 nap múlva nem jött meg.
23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!