Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Mikor sikerült a...

Kismamik! Mikor sikerült a baba, peteéréstől végig (mensi napjáig/pozi tesztig) szurkált a hasatok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!!

Én mindig mentem UH-ra a dokimhoz tüszőt nézni, és onnan tudom, hogy már előtte szurkált 3nappal és kb utána is ugyanennyivel.

Tehát nekem nem szurkált végig!!

Utána rá majd két hétre éreztem a nemvárt körül olyan mensis fájdalmat.

De szerintem ez eltérő lehet, van aki nem érez semmit, van akinek meg nagyon tud görcsölni peteéréskor! :)

19hkm

2012. márc. 23. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam az volt a tünet, hogy nem volt tünet. Minden ciklusban szokott lenni szurkálás, mellfeszülés a mensi előtt, de akkor nem volt semmmi. Nem is gondoltam, hogy terhes vagyok, mert már annyira régóta próbálkoztunk, hogy feladtam lélekben a dolgot. Na meg tünet sem volt és azt hittem, hogy mindenképpen lennie kell.
2012. márc. 23. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálam általában sem szokott különösebb tünet lenni, csak annyi, hogy menzesz előtt fél-1 nappal már görcsölök.

Amikor terhes lettem akkor annyi tünetem volt, hogy semmit nem éreztem. Kimaradt a menzesz és még mindig semmit nem éreztem. kb 4-5 napot vártam és akkor csináltam a tesztet, ami pozitív lett. A hányinger is kb a teszttel egyidőben kezdődött, meg a mellfeszülés is.

2012. márc. 23. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetlen másodpercig sem szurkált. :)

33 hetes km

2012. márc. 23. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Nászúton voltunk wellnessezni a nemvárt előtt 4 nappal. Annyira szúrt az oldalam mint még soha, aludni sem bírtam rendesen. Akkor már sejtettem, hogy baba, be se mentem a vízbe...:) Mensi előtt a 3. napon csináltam tesztet. Nem bírtam tovább várni. :) Halvány pozitív lett. Semmi más tünetem nem volt. Persze 3 nap múlva nem jött meg.

23 hkm

2012. márc. 24. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!