Most 14 hónapos a kislányunk, és szeretnénk neki egy kis testvért, csak itt jön képbe anyósom?!
Szerintem ne hagyjátok, hogy ezt a döntést az anyós hozza meg. Értem, hogy náluk laktok, de nálunk ez nem volt szempont a döntésben.
Mi az én szüleimnél lakunk és amikor úgy éreztük, hogy eljött az ideje, akkor elkezdtünk dolgozni a kistesón. Férjem elszólta magát, én nem akartam bejelenteni, hogy dolgozunk rajta, csak akkor, amikor már megvan a 2 csík.
Annyit mondtak, hogy hely van. :D
Az egyetlen eset, amikor ebbe bele szólhatnak az, ha ők tartanak el titeket. Akkor megértem, ha azt mondják, hogy ne tervezzetek több gyereket, mert nem bírják anyagilag. De más esetben nem hiszem, hogy joguk lenne beleszólni.
Ha nem azért ellenzi, mert neki kényelmetlen lenne, akkor ne foglalkozz vele. Nekem is azt mondja anyukám, jobb, ha a nagy tényleg nagy, amikor jön a kicsi.
Amúgy nem értem: van lakáshiteletek, de anyóséknál laktok?
én ilyen kiszolgáltatott helyzetbe nem vállalnék 2. gyereket. és már bocsi,de miért vagytok egymás nyakán?? telkeket adjátok el, hitel vissza,és álljatok a saját lábatok! 2 elényeztetett kölyök. nem csodálom h anyósod nem akar még egy babát most,kicsi mellépicit,olyan szülőknek,akik ennyire kihasználják őket. azt sem értem,h ha nekik semmibe sem kell adnotok,miért nem raktok félre?
elképesztőek vagytok,komolyan mint 2, 5 éves kölyök
Ne húzd fel magad a válaszolóknon!
A lényeg hogy ez a ti döntésetek nem másé, nem anyósé, tényként közölném vele hogy mi szeretnénk másodikat ha segítenek és támogatják a dolgot jó, ha nem úgy is jó, magatoknak szülitek a gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!