38 éves vagyok, férjem 46.Van egy 2 éves kislányunk. Szeretnék neki testvért, de kicsit félek is. Nem vagyunk túl öregek? Vállaljak még egy babát?
Szia. Szerintem nem vagy "túl öreg" se te sem a férjed hozzá:) És a kislány is biztos örülni fog egy kis tesonak,és szerintem csak saját magadra hallgass,arra amit a szíved súg:) Ha babát szeretnétek hajrá :)
Minden jót
Ne haragudj az őszinteségemért, de kicsit öregek vagytok. Pont ezért kellene gyorsan szülnöd még egy babát, nagyon jó ha van tesója a gyereknek.
Nekem sajnos nem lett testvérem, de mindíg tudtam, hogy a lányomnak akarok tesót. A lányom most 6 éves a fiam 12 hónapos, és mindkettőt 30 éves korom előtt szültem, mert szerintem így a jó nekik is és nekem is.
Nem akartam sértő lenni, csak őszinte.
Hajrá, legyen tesója mielőbb:)
Sok sikert!
Azért ne temesd el magadat még.
Szerintem nem vagytok öregek, és nyugodtan vállaljatok be még egy babát. A kislányt 36 évesen szülted, most vagy 38, az majdnem ugyanannyi.
Gyorsan-gyorsan neki kistestvért :) :)
Köszönöm mindannyiotoknak! Legalább megerősítetettek abban, hogy egy tesó az nagyon fontos.
Minden jót kívánok nektek!
Hát akkor Neked is nagyon drukkolok, hogy sikerüljön egy baba. Remélem mindkettőnknek hoz a gólya idén egy babócát.
Minden jót Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!