Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 38 éves vagyok, férjem 46.Van...

38 éves vagyok, férjem 46.Van egy 2 éves kislányunk. Szeretnék neki testvért, de kicsit félek is. Nem vagyunk túl öregek? Vállaljak még egy babát?

Figyelt kérdés
Anyagilag sem állunk túl jól, de úgy érzem egy testvér többet jelent mint, hogy mindent megadjunk az egyke gyerekünknek. Mi lesz vele ha mi már nem leszünk és ő meg egyedül marad a világban. Ha lenne testvére legalább ketten lennének.Rosszul gondolkodok? Nektek mi a véleményetek?
2009. jan. 8. 12:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Szerintem nem vagy "túl öreg" se te sem a férjed hozzá:) És a kislány is biztos örülni fog egy kis tesonak,és szerintem csak saját magadra hallgass,arra amit a szíved súg:) Ha babát szeretnétek hajrá :)

Minden jót

2009. jan. 8. 12:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors választ.Nagyon jó volt olvasni ami írtál. Puszi.
2009. jan. 8. 12:57
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

Ne haragudj az őszinteségemért, de kicsit öregek vagytok. Pont ezért kellene gyorsan szülnöd még egy babát, nagyon jó ha van tesója a gyereknek.

Nekem sajnos nem lett testvérem, de mindíg tudtam, hogy a lányomnak akarok tesót. A lányom most 6 éves a fiam 12 hónapos, és mindkettőt 30 éves korom előtt szültem, mert szerintem így a jó nekik is és nekem is.

Nem akartam sértő lenni, csak őszinte.

Hajrá, legyen tesója mielőbb:)

Sok sikert!

2009. jan. 8. 14:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is kedves 2. válaszoló. Nem voltál sértő, teljesen igazad van. Sajnos én sem így terveztem az életemet, hogy ennyi idősen fogok először szülni.Igazság szerint már egy éve próbálkozunk a tesóval, de nem akar összejönni. Igaz a lányom is nehezen jött össze, a 4. baba volt aki megmaradt. Azért gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, mert szerintem semmi nincs véletlenül, lehet,hogy nem véletlenül nem jön össze most sem.Sok boldogságot neked is!
2009. jan. 8. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne temesd el magadat még.

Szerintem nem vagytok öregek, és nyugodtan vállaljatok be még egy babát. A kislányt 36 évesen szülted, most vagy 38, az majdnem ugyanannyi.

Gyorsan-gyorsan neki kistestvért :) :)

2009. jan. 8. 15:44
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindannyiotoknak! Legalább megerősítetettek abban, hogy egy tesó az nagyon fontos.

Minden jót kívánok nektek!

2009. jan. 8. 20:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 43 vagyok, nagy gyerekeim vannak, a páromnak is, de szertnénk még egy közös gyereket. Fiatalosak vagyunk, el se hiszik ha mondjuk az évet. Viszont én is most tudtam meg, hogy mennyire csökken a teherbeesés esélye az életkorral. Már nem úgy van, hogy rádnéz, és úgymaradsz..
2009. jan. 9. 20:59
 8/12 A kérdező kommentje:

Hát akkor Neked is nagyon drukkolok, hogy sikerüljön egy baba. Remélem mindkettőnknek hoz a gólya idén egy babócát.

Minden jót Neked is!

2009. jan. 9. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Köszi:)
2009. jan. 9. 22:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagytok öregek. Nem egy ember szül évente akár negyven év felett is. Ma már az orvostudomány is fejlettebb és kell a testvér a gyerkőcnek. Sok sikert hozzá.
2009. jan. 10. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!