38 éves vagyok, férjem 46.Van egy 2 éves kislányunk. Szeretnék neki testvért, de kicsit félek is. Nem vagyunk túl öregek? Vállaljak még egy babát?
Figyelt kérdés
Anyagilag sem állunk túl jól, de úgy érzem egy testvér többet jelent mint, hogy mindent megadjunk az egyke gyerekünknek. Mi lesz vele ha mi már nem leszünk és ő meg egyedül marad a világban. Ha lenne testvére legalább ketten lennének.Rosszul gondolkodok? Nektek mi a véleményetek?2009. jan. 8. 12:37
11/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem meggyőztetek! Nagyon köszönöm!
2009. jan. 10. 20:56
12/12 anonim válasza:
Szerintem vágjatok bele. Amikor középiskolába jártam 18 éves voltam az anyukám 38. Az egyik osztálytársamnak 58 éves volt az anyukája. Megélte az unokája születését, és remélhetőleg még a következőket is. Jó már nem olyan fürge, hogy ugráljon a gyerekkel össze-vissza, viszont nagyon sokat tanul tőle a gyerek. Imádnak mondókázni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!