Melyik legyen a kislányunk neve? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Kiss Anasztázia, Kiss Bernadett, Kiss Daniella, Kiss Arabella.
Már tudjuk, hogy a pici lány lesz, ez biztos, de fiú nevünk úgyis van.
Azt is tudom, hogy a nevek különlegesek, de a Nagymamám neve Anasztázia volt, a férjemé pedig Bernadett, a másik kettő pedig csak tetszik nekünk.
Kérlek, segítsetek a döntésben!
Köszönöm előre is!
Egy kismama
2011. aug. 20. 14:43
1/35 anonim válasza:
Én Anasztáziára szavazok! Mindig az a mese jut róla eszembe, annyira szeretem! :)
14/L
2/35 anonim válasza:
A vezetéknévhez illik a Bernadett.
5/35 anonim válasza:
Nekem az első kettő nagyon tetszik, még a Daniella is elmegy, de az Arabella nekem nagyon nem tetszik, bocsi.
Az első kettő közül nem tudok dönteni. Talán a különlegessége miatt az Anasztázia.
6/35 anonim válasza:
Rubina
Nadin
Alina
Stella
Carmen
Kira
Ezek még különleges nevek, de nekem akkor is az Anasztázia tetszik!! :)
8/35 anonim válasza:
Ne vad idegen emberek véleményére támaszkodj már... Ezt nektek kell eldöntenetek nem másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!