Melyik legyen a kislányunk neve? SÜRGŐS!
Kiss Anasztázia, Kiss Bernadett, Kiss Daniella, Kiss Arabella.
Már tudjuk, hogy a pici lány lesz, ez biztos, de fiú nevünk úgyis van.
Azt is tudom, hogy a nevek különlegesek, de a Nagymamám neve Anasztázia volt, a férjemé pedig Bernadett, a másik kettő pedig csak tetszik nekünk.
Kérlek, segítsetek a döntésben!
Köszönöm előre is!
Egy kismama
"...a Nagymamám neve Anasztázia volt, a férjemé pedig Bernadett..."
Tanulj meg olvasni, aztán kommentálj, kedves hozzá szóló, aki szerint a férjem Bernadett...
Nem támaszkodom, javaslatokat kérek, pont azért, mert nehezen tudunk dönteni.
Anasztázia tényleg nagyon szép név.Nagyon kedves tőled,hogy a nagymamádról szeretnéd elnevezni a gyermekedet.
Biztos gyönyörű kislányod lesz. :)
Nekem a Bernadett tetszik, de a véleményem huszadrangú! Ezt nektek kell eldöntenetek... bár én már túl vagyok ezen a név mizérián, könnyen döntöttünk!
Boldog gyermekvárást kívánok!
Egy "szintén zenész" kismama.
Akármelyiket is választjátok, mindegyik jól illik a vezetéknévhez és mindegyik szép név.
Az Anasztázia nemrég nagyon megtetszett, mert megismertem egy kislányt, akit így hívnak. Meghalt az édesanyja pár éve, őt a nagymamája neveli és Tázinak hívja. Mindig meghatódom, ha látom őket..
Szia! Én egy Anisz (Anasztázia) vagyok :-D,csak az én családnevemben 1 "s" van!
A 2. lányunk az én nevemet kapta :-D
Tehát én az elsőre szavazok! Nagyon boldog lesz Vele a lányotok! :-D
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!! :-D
Üdv:2gyerkőcös,36hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!